MetinMumcu
Kilopat
Daha fazla
Hocam link atabilir misiniz?Romer G Switch'ler sorunlu ama GX Switch'lerde sorun yok.
Zaten stokta yok Romer G ama burada iki model var.
Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 Romer-G Tactile Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008755 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam gx brown olanı mı seçmeliyim? Yoksa diğeri mi?
Gx brown seçin brown sessizdir ama bastığını hissedersin eğer sesli seviyorsan.
Bende Blue Switch klavye var zaten ama sessiz bir şey istiyorum. Bu attığınız linkteki gx Blue Switch galiba.
Hocam K60'ı ilk defa gördüm. O nasıl?Evet sessiz istiyorsanız İtopya'daki brown Switch seçin eğer Red Switch istiyorsanız.
Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K68 RED LED Suya Dayanıklı Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB Pro CH-910D019-TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam K60'ı ilk defa gördüm. O nasıl?