G512 Brown vs Blue switch

Mhg3436

Hectopat
Yer
Türkiye, İstanbul , Silivri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
Asus RTX 4060
Asus Prime A520M-K
Corsair 8 GB 3200 mhz (2x)
Bitfenix Flow 600+ 80 Tempered Glass 3.0 Usb Port
Kingston 1 TB M.2 Ssd 3500MB okuma
LG 24GN60R - B 144 hz Full HD IPS Gaming Monitör
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Logitech G512 klavyesini almayı düşünüyorum ancak brown ve blue switch olmak üzere iki çeşidi var. Blue switch ses çıkaran diye biliyorum. 4.300 TL.
Brown switch ise 3.400 TL.
Sizce ne yapmalıyım?

Hangisi alınmalı?

Son düzenleme:
Ben olsam Brown alırdım. Mavi cidden çok gürültü.

MCHOSE K99 veya G98 çok daha mantıklı bu bütçede, özellikle tam boy veya benzer bir form faktörü gerekiyorsa.

Marka ürünler ALINMAZ.

Dışarıda PC hocası vb. kanallar övüyor burada da Logitech düşmanlığı var. Kuzenim kullanıyor, memnun ve bir sorunu yok hocam.
Sponsorluk, işbirliği, ilerde ürün göndermeye devam etmelerini sağlamak için olabilir mi?
Daha iyisini kullanmayan, Piranha vb membrane klavyeden geçen beğenir.
Bütçenize göre kötü ürün alıyorsunuz g512'in gerçek değeri bu fiyatlar değil.
Hotswap yok, switchleri kalitesiz, gasket montaj yok, içinde yalıtım yok.. Kablosuz olmasını ne kadar önemsiyorsunuz bilmiyorum fakat bluetooth,2.4ghz yok, kablosu bile çıkmıyor 2013'de aldığım cm storm quickfire'da bile kablo çıkıyordu, kabloya bir şey olsa g512 yine çöp olacak. Keycapları kalitesiz. Logitech'in birgün çalışan ikinci gün çalışmayan, açılmayan rezil G Hub uygulamasına bağımlı kalmıyorsunuz, QMK/VIA desteği sayesinde. Çok geri kalmış bir ürün G512.
Aynı fiyatı vererek daha iyisini alabilecekken sırf üstünde Logitech yazıyor diye ürün alınmaz.

Hocam önerdiğiniz markayı da ilk defa duyuyorum.

Hocam önerdiğiniz markayı da ilk defa duyuyorum.

Siz ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama yurt dışında ve Türkiye'de (yeni yeni) yaygın ve sevenleri fazla ve o "marka" denilen ürünlerden daha kaliteli.

Siz ilk defa duyuyor olabilirsiniz ama yurt dışında ve Türkiye'de (yeni yeni) yaygın ve sevenleri fazla ve o "marka" denilen ürünlerden daha kaliteli.

Konuya dönmek gerekirse G512 üzerinden düşünmeyin blue Twitch mi alınmalı yoksa brown switch mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…