Ege Güler
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- CPU: İ7-1700KF -- GPU: MSİ RTX3060 Gaming X -- Motherboard: MSI MPG Z490 Gaming Plus -- RAM: 2X Kingston Fury 8G 36000mhz -- PSU:NZXT c750 CPU Fan: Arctic Liquid Freezer 240mm -- SSD: Samsung 970 Evo Plus 500GB -- Monitor: Asus VG24QE -- Case: MSI MPG Gungnir 110R -- Keyboard: Logitech G512 -- Headset: Logitech G Pro X 7.1 -- Mouse: Steelseries Rival 3
- Meslek
- Öğrenci
Yaklaşık 3-4 senedir G512 Carbon GX brown switch modelini kullanıyorum. Bundan bir sene önce bazı RGB'ler, bazı renkleri doğru göstermemeye başladı, garantisi de bittiğinden üstüne düşmedim sonuçta işlevsel bir sıkıntı yoktu benim için. Fakat daha sonra birden klavye kendi kendine rastgele tuşlara basmaya başladı. Belki switchlere toz vs. kaçmıştır diye düşünüp temizledim, ne kadar temizlesem de düzelmedi. Ben de bir kenara attım ve eski klavyeme geçtim. Birkaç ay sonra tekrar bir şans vereyim dedim ve eski klavyeyi tekrar bağladım ve çalışıyordu! Fakat çok sürmedi 2-3 saat kullanımdan sonra tekrar eski haline döndü... Ben de yine aynı şekil kenara atıp eski klavyeme geri döndüm. Artık yeni bir klavye arayışına girmişken belki çalışır da almama gerek kalmaz diyerek tekrardan eski klavyeme döndüm ve tekrardan sıkıntısız çalışıyordu! Yine 2-3 saat sonra gider nasıl olsa diye kullanmaya devam ettim ve an itibarıyla G512'yi 3-4 gündür kullanıyorum hatta şu an bu yazıyı onu kullanarak yazıyorum. Logitech'in switchlerinin kronik sıkıntılı olduğunu biliyordum fakat kendi kendine düzeleceğini tahmin etmezdim. Sonuç olarak bu sorun tekrarlar mı bilmiyorum ama şu an sıkıntısız çalışırken tekrar bozulmasına sebep olabilecek herhangi bir şey ön göremiyorum. Donanımsal bir sıkıntı olsa şu anda da çalışmazdı diye düşünüyorum. Aranızda bu sorunu yaşayan varsa ya da neden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan varsa gerçekten yorumlarınız merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: