lloll Decapat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 56 6 Mart 2023 #1 Dünden beri 2-3 sefer ekteki tuşlar kendi kendine basılıyor ve CTRL+Alt+Del sekmesi açılıyor ve otomatik olarak kilitleye basılıyor. Malwarebytes ile tarattım, herhangi bir sorun yoktu. Klavye Logitech G513. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Dünden beri 2-3 sefer ekteki tuşlar kendi kendine basılıyor ve CTRL+Alt+Del sekmesi açılıyor ve otomatik olarak kilitleye basılıyor. Malwarebytes ile tarattım, herhangi bir sorun yoktu. Klavye Logitech G513.
tunaozcicek Centipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Sorun hala devam ediyorsa Bluetooth kısmından G513 mechanichal klavyeye tıklayıp cihazı kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yap. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Sorun hala devam ediyorsa Bluetooth kısmından G513 mechanichal klavyeye tıklayıp cihazı kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yap.
A ahmetinu Yoctopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sıkıntı mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
tunaozcicek Centipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 ahmetinu dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sıkıntı mevcut. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
ahmetinu dedi: Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sıkıntı mevcut. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi.
A ahmetinu Yoctopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 tunaozcicek dedi: Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kısmına nereden gireceğim acaba? Bilmiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
tunaozcicek dedi: Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kısmına nereden gireceğim acaba? Bilmiyorum da.
tunaozcicek Centipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 ahmetinu dedi: Bluetooth kısmına nereden gireceğim acaba? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki Windows tuşuna bas hemen üstünde ayarlar kısmı var. Oradan da Bluetooth ve cihazlar kısmı klavyeni bul ve cihazı kaldır de. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
ahmetinu dedi: Bluetooth kısmına nereden gireceğim acaba? Bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Sol alttaki Windows tuşuna bas hemen üstünde ayarlar kısmı var. Oradan da Bluetooth ve cihazlar kısmı klavyeni bul ve cihazı kaldır de.
KS KS lloll Decapat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 56 13 Aralık 2023 #7 tunaozcicek dedi: Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün sonra gördüm Bendeki sorun donanımdaymış. Servise gönderdim, yenisini gönderdiler. Artı 0 Eksi
tunaozcicek dedi: Dediğim gibi Bluetooth ve cihazlar kısmından klavyeyi kaldır yapıp USB'yi tak çıkar yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 gün sonra gördüm Bendeki sorun donanımdaymış. Servise gönderdim, yenisini gönderdiler.