G515 LightSpeed TKL alınır mı?

Halitcan55

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Low profile, sessiz ve kablosuz bir klavyeye ihtiyacım var. Bu kriterlere en yakın Logitech G515 Lightspeed TKL klavyesini buldum, ancak klavye hakkında neredeyse hiçbir teknik bilgiye ulaşamadım. İnceleyen herkes "ince yerden şu kadar kalkıyor", "şurasında da pabuç var" gibi yorumlar yapmış, ancak kimse bu klavyeyi neden seçmeliyiz veya neden seçmemeliyiz konusunda bilgi vermemiş. Bu yüzden aşırı kararsız kaldım. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir klavye varsa önerilere açığım.

Klavyeleri araştırırken Ajazz AKP815 %75 klavyesini gördüm. İçimden bir ses "bunu al" diye bağırsa da, internetteki bilgi eksikliğinden dolayı yanaşamıyorum. Bu klavye veya marka hakkında bilgisi olan varsa, beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Nuphy markasının low profile olan modellerine bak.

Nuphy markasının Low profile olan modellerine bak.
Sizinle başka bir yerde de görüştüm, yine aynı klavyeyi önermiştiniz. Bu klavyeleri daha önce görmüştüm, fakat bu kadar sıkışık bir klavyeye alışık değilim. Aslında küçük klavyelere hiç alışkın değilim ama artık geçmem gerekiyor. Şu an için bu kadar küçük bir klavyeye geçmeyi planlamıyorum. Başka önerebileceğiniz bir ürün var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı