G522 Lightspeed vs Arctis Nova 7X

emrcvkkl

Decapat
Daha fazla  

Herkese merhaba, iki kulaklık arasında kaldım. Hangisi daha iyi sizce bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka varsa önerebilirsiniz beyaz ve kumaş ped olması şartı ile?

Nova 7 özellik bakımından daha iyi gibi duruyor çoklu Bluetooth bağlantısı kablolu bağlantı özelliği ve malzeme kalitesi açısından daha iyi gibi ama şarj açısından g522 daha iyi diye biliyorum.

Kullanım amacı nedir, bütçe maksimum kaça çıkar?

Kullanım amacım oyun var tabii ki dizi film maç kısaca PC'yi TV niyetine kullanıyorum da diyebilirim bütçe 8 9

Nova 7 özellik bakımından daha iyi gibi duruyor çoklu Bluetooth bağlantısı kablolu bağlantı özelliği ve malzeme kalitesi açısından daha iyi gibi ama şarj açısından G522 daha iyi diye biliyorum.

Malzeme kalitesi iyi olması da lazım bundan önce ASUS'un ROG STRIX GO moedlini kullanıyordum 1 buçuk sene de parçalandı deri pedler zaten attı kafa kısmı koptu kırıldı ki hiçbir şekilde ne düşürdüm ne de gererek taktım gayet normal kullanmama rağmen oldu

Kullanım amacım oyun var tabii ki dizi film maç kısaca PC'yi TV niyetine kullanıyorum da diyebilirim bü.

Kullanım amacım oyun var tabii ki dizi film maç kısaca PC'yi TV niyetine kullanıyorum da diyebilirim bütçe 8 9

Malzeme kalitesi iyi olması da lazım bundan önce ASUS'un ROG STRIX GO moedlini kullanıyordum 1 buçuk sene de parçalandı deri pedler zaten attı kafa kısmı koptu kırıldı ki hiçbir şekilde ne düşürdüm ne de gererek taktım gayet normal kullanmama rağmen oldu.

Malzeme kalitesi dediğim gibi Nova 7xin daha iyi diye biliyorum aralarında 60G gibi bir fark var G522 250 Nova7X'de 350 gramdı sanırsam konfor olarak da Nova7X daha iyi gibi bir de Nova7xin clearcast özelliği var mikrofon için.

Hocam eyvallah ASUS ROG hayranlığım olsa da bir daha kulaklığını asla almam bu zamana kadar faresini klavyesini her şeyim ASUS oldu bir tek kulaklıktan yana sıkıntı çektim kulaklığı yapamıyorlar demek ki :)

Pelta iyidir aslında hocam. Sadece malzeme kalitesi biraz düşük.

Hocam eyvallah ASUS ROG hayranlığım olsa da bir daha kulaklığını asla almam bu zamana kadar faresini klavyesini her şeyim ASUS oldu bir tek kulaklıktan yana sıkıntı çektim kulaklığı yapamıyorlar demek ki :)

Ama bu modeli yaptılar, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, bir yakınıma aldırdım ve efsane bir kulaklık, müzik film vesaire tatmin edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı