kifkaf Hectopat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 900 Çözümler 4 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2019 #11 ConSimit dedi: DADG2 için söylemiş. İki DADG2 neredeyse aynı demiş. Genişletmek için tıkla... Ben o zaman yanlış anlamışım. Kusura bakmayın.
ConSimit dedi: DADG2 için söylemiş. İki DADG2 neredeyse aynı demiş. Genişletmek için tıkla... Ben o zaman yanlış anlamışım. Kusura bakmayın.
ConSimit Hectopat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 146 10 Haziran 2019 #12 Teşekkürler. 3. nesil işlemcilerden almaya karar verdim. marsupialrich dedi: Çok aceleniz yoksa ryzen işlemcilerin yeni nesili geliyor beklemenizi tavsiye ederim. Hemen alacaksanız da son attığınız sistemdeki SSD'yi Samsung 860evo 500gb ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Temmuzda çıkar mı?
Teşekkürler. 3. nesil işlemcilerden almaya karar verdim. marsupialrich dedi: Çok aceleniz yoksa ryzen işlemcilerin yeni nesili geliyor beklemenizi tavsiye ederim. Hemen alacaksanız da son attığınız sistemdeki SSD'yi Samsung 860evo 500gb ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Temmuzda çıkar mı?