G5400 ile GTX 1030 2 GB vs AMD R5 2400G

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Hangisi daha iyi?

Bilgisayar toplama bütcem 2500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
1030'lu ucundan azıcık daha fazla FPS veriyor olsa bile mantıklı değil. 2400G'yi artık kesmeyene kadar kullanıp ekran kartı almak daha hesaplı bir yatırım olur.

2400G almak daha mantıklı, bir kısımda hem bir süre seni götürecek ekran kartı hem de fiyatına göre oldukça iyi bir işlemci alacaksın. Sonradan ekran kartı alırsın ve on numara sistemin olur.

G5400 ve 1030 alırsan ileride paran olunca yükseltme yapmak zor olur, G5400'e uygun farklı işlemci sayısı oldukça az.

Ryzen almak kat ve kat daha mantıklı.

2400G'nin içindeki grafik yongası beni ne kadar süre tutar?

Not: Pubg Raimbow Six Single gibi ağır oyunlar oynamıyorum

1030'lu ucundan azıcık daha fazla FPS veriyor olsa bile mantıklı değil. 2400G'yi artık kesmeyene kadar kullanıp ekran kartı almak daha hesaplı bir yatırım olur.
Amdli Sistemi alırsam en az 2 yıl yükseltme yapamam. Bu ayrıntıda bile APU işlemci mantıklı mı? [emoji853]

Aslında Orta ağırlıklı oyunlar oynadığım için APU bana daha sıcak geliyor ama işlemcinin içindeki grafik kartı kaç yıl tutar beni?

Amdli Sistemi alırsam en az 2 yıl yükseltme yapamam. Bu ayrıntıda bile APU işlemci mantıklı mı? [emoji853]
AMD daha mantıklı. Anakart soket destekleri AMD de devam edecek fakat İntel yenisine geçiyor her SEFERİNDE.RX VEGA GRAPHİCS 8 zaten GT 1030 gücünde neredeyse. Boşa para ayırmış olursunuz.

2400G'nin içindeki grafik yongası beni ne kadar süre tutar?

Not: Pubg Raimbow Six Single gibi ağır oyunlar oynamıyorum
PUBG'den çok şey beklemeyin fakat testlere dayanarak R6S'te düşük ayarlar ve 1080p'de rahatça 60 FPS değerlerini veriyor.

CSGO falan oynayacaksanız kafanız rahat olsun, 1030 ile Vega 8 aynı güçtedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…