Bahsettiğim parçaları linkleri ile birlikte verdim. 4 GB RAM için ne diyeceğiniz önemli. Son olarak ses olayı. Apartman dairesinde yaşıyorum. 7+1 ses sistemi kafamı çok kurcalıyor. Kulaklık ve ses kartı önerilerinizi bekliyorum Dac olması birincil tercihim. Önerileri bekliyorum. fiyat aralığı olarak ses sorunsalı için en fazla 400.
Sistemde tahmin ettiğiniz üzere FPS oyunu oynanacak ve minimum gereksinimler fazlasıyla karşılanıyor. Kasa sıkıntı değil.
Parçaları örnek teşkil etmesi nedeni ile vatan'dan linklerini koydum önemli değil. İkinci el toplayabilirim. 2500 tl bütçem var. Monitör dahil.
Edit:Bu bütçeye 7+1 koyabilirmiyiz parçalardan kısarak.
Bende Ryzen R3 1200, 8GB DDR4 RAM, R7 240 2GB sistem var. CS:GO ultra ayarların biraz düşüğünde 65-70 FPS oynuyorum. İşlemciye önem verirsen daha mutlu olursun. G5400'ı yükseltebilirsen daha iyi bir sistemin olabilir. Ama şu an bile benim sistemimden iyi olur, CS:GO'yu benden daha iyi oynarsın. Yine de bundan 6 sene önce çıkmış oyuna odaklanma. Güncel oyunları oynatabilecek bir sistemin olursa daha iyi olur.
Amacım minumum sistem bütçesi ile monitör(75hz 1ms) , kulaklık gibi parçalara önem verip minimum bütçe üst düzey keyif amacındayım. ekran kartını uhd630 onboard olarak kullanmayı bile düşündüm. @Akif Emre Altıparmak