G5400 ve RX 570 sistem toplama

icλrus

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci ve anakart hakkında pek bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ama ekran kartı ve ram konusunda yorum yapmam gerekirse; Ekran kartının pulse modelini kendim kullanıyorum. Memnunum, stabil çalışıyor ve çok bir beklentin yoksa başlangıç düzeyinde iyi bir kart.

Ram konusunda da öncelikle frekansı düşük en az 2400 almanı öneririm. Ayrıca iki tane 4gb'lik alacağına bir tane 8'gb'lik alman yararına olur hem de daha uygun fiyata gelir. İleride yükseltme olanağı da sağlar. Bir 8'lik daha alır takarsın.

Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 Fiyatı

Önerebilirim.

İşlemci ve anakart hakkında pek bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ama ekran kartı ve ram konusunda yorum yapmam gerekirse; Ekran kartının pulse modelini kendim kullanıyorum. Memnunum, stabil çalışıyor ve çok bir beklentin yoksa başlangıç düzeyinde iyi bir kart.

Ram konusunda da öncelikle frekansı düşük en az 2400 almanı öneririm. Ayrıca iki tane 4gb'lik alacağına bir tane 8'gb'lik alman yararına olur hem de daha uygun fiyata gelir. İleride yükseltme olanağı da sağlar. Bir 8'lik daha alır takarsın.

Kingston HyperX Black 8GB 2400MHz DDR4 Ram HX424C15FB2/8 Fiyatı

Önerebilirim.
Öneriniz için teşekkürler. Ram konusunda çift kanal daha iyi olur diye 2 adet 4 gb düşündüm.

Öneriniz için teşekkürler. Ram konusunda çift kanal daha iyi olur diye 2 adet 4 gb düşündüm.

Çift kanal bellekler tabikide daha iyidir ancak genelde çift kanal bellek apu sistemde tercih edilir. Mesela ben apu sistem topladığım için çift almıştım şimdi ekran kartı aldım çok bir önemi yok bana kalırsa. Ayrıca ram leri yükseltmek istesem ram leri elimden çıkartmak zorunda kalacağım. Bu da extra zaman belkide masraf olacak

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı