G550 İçin Ekran Kartı Önerisi

Talhakr

Kilopat
Simülasyon tarzı ve savaş oyunları falan
oynamak istiyorum bütçem en fazla 200 300 TL ikinci el bir ekran kartı olursa daha iyi GTX 750 Ti takabilirmiyim acaba önerilerinizi bekliyorum.
Sistem özellikleri:
  • Anakart: ECS H61H2 M-17 1155 Pin 1600 MHz
  • İşlemci: İntel Celeron G550 2m On Bellek 2.6 GHz
  • RAM 4 GB Kingston 1333 MHz
Bir ekran kartı yok şu an anakartın
verdiği dahili bır ekran kartı var galiba 1 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
750Ti ile darboğaz yaşamanız muhtemel. Bütçe yükseltme imkanınız var ise, Aliexpress üzerinden x3440 işlemci ve 750Ti almanızı öneririm. Yok ise, GTX650 alabilirsiniz.

750Ti ile darboğaz yaşamanız muhtemel. Bütçe yükseltme imkanınız var ise, Aliexpress üzerinden x3440 işlemci ve 750Ti almanızı öneririm. Yok ise, GTX650 alabilirsiniz.

Zaten bi kaç ay sonra 1050 ti ile x3440 kullanmayı düşünüyorum ama şimdi bı kaç ay idare etmesi için bı anakart almam lazım
Zaten bi kaç ay sonra 1050 ti ile x3440 kullanmayı düşünüyorum ama şimdi bı kaç ay idare etmesi için bı anakart almam lazım
Pardon ekran kartı 😂😂

İşlemciniz çok zayıf. Ekran kartı olarak GT1030 ile dahi darboğaz yaşayacaktır. Fazla bir seçenek olmadığı için, işlemci almanızda fayda var. Şuan alabileceğiniz ekran kartı R7 250 dengi kartlar olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı