Yeni bilgisayar aldım ve kablosuz bağlanma kısmında hiçbir ağ çıkmıyor bildiğim üzere Wi-Fi driveri kurmak gerekli anakartım Gigabyte H610M h V2 DDR4 driver kurmak gerekli mi yoksa Wi-Fi özelliği hiç mi yok acaba.
Hocam, gigabyte H610M H V2 DDR4 anakartın genellikle wifi özelliği entegre edilmiş bir anakart değildir diye biliyorum. Bu nedenle bilgisayarını kablosuz ağa bağlamak istiyorsan, wifi adaptörü eklemen gerekebilir.
Hocam, Gigabyte H610M h V2 DDR4 anakartın genellikle Wi-Fi özelliği entegre edilmiş bir anakart değildir diye biliyorum. Bu nedenle bilgisayarını kablosuz ağa bağlamak istiyorsan, Wi-Fi adaptörü eklemen gerekebilir.
Yeni bilgisayar aldım ve kablosuz bağlanma kısmında hiçbir ağ çıkmıyor bildiğim üzere Wi-Fi driveri kurmak gerekli anakartım Gigabyte H610M h V2 DDR4 driver kurmak gerekli mi yoksa Wi-Fi özelliği hiç mi yok acaba.
Hocam anakartiniz WiFi ve Bluetooth desteklemiyor. Eğer bunları isterseniz internette WiFi ve Bluetooth için ayrı satılan USB routerlar var isterseniz alabilirsiniz.