G610M laptop Windows 7'den Windows 10'a yükseltilebilir mi?

Tunay123

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim 2014 yılından kalma ASUS GeForce 610M 2 GB ekran kartlı bir laptopum var. Windows 7'den Windows 10'a geçirsem performans kaybı olur mu? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilenler yardımcı olabilir mi? Bir de Windows 10'a geçerken otomatik format atılıyor mu aynı esnada?

Dosya Ekleri

• IMG-20201108-WA0030.jpg
    IMG-20201108-WA0030.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 82
Diğer sistem özellikleriniz neler? Ekran kartı yetmez.
Ekledim
4 GB Ram'iniz var ve tahminimce HDD kullanıyorsunuz. Windows 8.1 Home Single Language geçmenizi öneririm. Windows 10 da kullanabilirsiniz ama arada kasma/donma olabilir.

4 GB Ram'iniz var ve tahminimce HDD kullanıyorsunuz. Windows 8.1 Home Single Language geçmenizi öneririm. Windows 10 da kullanabilirsiniz ama arada kasma/donma olabilir.
Evet ssd yok Windows 8.1 daha mı iyi olacaktır

HDD sağlığınız iyiyse Windows 10'da sorun çıkarmayacaktır. Son güncellemelerde 100'de 100 disk kullanım sorunu çok azaldı. Ama şöyle bir gerçek var Windows 10 8 GB'lı benim sistemimde 2 kat daha fazla RAM tüketiyor. Yani 8.1 daha hafif bir işletim sistemi. İleride SSD takarsanız ama tabii ki daha iyi olur. 8.1 dede, 10 dada uygulama açılış hızlarında vs. biraz fark hissedersiniz.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim 2014 yılından kalma ASUS GeForce 610M 2 GB ekran kartlı bir laptopum var. Windows 7'den Windows 10'a geçirsem performans kaybı olur mu? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilenler yardımcı olabilir mi? Bir de Windows 10'a geçerken otomatik format atılıyor mu aynı esnada?

Windows 8.1 kullan.

Hocam bende Windows 8.1'den Windows 10'a geçtim fakat RAM az sizde sizin için Windows 8.1 daha sağlıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı