Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #1 Intel Pentium G630 2.7GHz. 2 GB DDR3 RAM. Intel HD Graphics 2000. 500GB HDD. Bu sisteme oyun önerisi var mı? LoL ve Minecraft oynuyorum.
Intel Pentium G630 2.7GHz. 2 GB DDR3 RAM. Intel HD Graphics 2000. 500GB HDD. Bu sisteme oyun önerisi var mı? LoL ve Minecraft oynuyorum.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #2 1- Counter-Strike Steam'de 2- Half-Life Steam'de 3- Half-Life: Source on Steam 4- Far Cry® on Steam
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #3 kerobey dedi: 1- Counter-Strike Steam'de 2- Half-Life Steam'de 3- Half-Life: Source on Steam 4- Far Cry® on Steam Genişletmek için tıkla... Far Cry 1 yerine 2 yüklenir mi sistem gereksinimlerde yeterli Far Cry 2 için.
kerobey dedi: 1- Counter-Strike Steam'de 2- Half-Life Steam'de 3- Half-Life: Source on Steam 4- Far Cry® on Steam Genişletmek için tıkla... Far Cry 1 yerine 2 yüklenir mi sistem gereksinimlerde yeterli Far Cry 2 için.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 9 Ağustos 2020 #4 Bilmiyorum hocam. Moltreach dedi: Far Cry 1 yerine 2 yüklenir mi sistem gereksinimlerde yeterli Far Cry 2 için. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da bakabilirsiniz.
Bilmiyorum hocam. Moltreach dedi: Far Cry 1 yerine 2 yüklenir mi sistem gereksinimlerde yeterli Far Cry 2 için. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da bakabilirsiniz.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 9 Ağustos 2020 #5 kerobey dedi: Bilmiyorum hocam. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yüklüyorum şu an deneyeceğim şansımı.
kerobey dedi: Bilmiyorum hocam. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yüklüyorum şu an deneyeceğim şansımı.