atila önder Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #1 www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GV-N660WF2-2GD (Rev.... Herkese merhaba arkadaslar. Linkteki gördüğünüz GTX 660 aldım. Güç kaynağım 500 watt, belleğim 4 GB DDR3 ancak işlemcim pentium G630 2.70 GHz 3MB L2 mevcut. Bu işlemciyle bu ekran kartında sıkıntı yaşar mıyım? 4K videolarda filan hani işlemcim fazla mı düşük gelir karta bilemedim. Şu an rahat kullanıyorum ama size de bi sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2015
www.gigabyte.com.tr: GIGABYTE - Motherboard, Graphics Card, Notebook, Slate, Mini PC, Server, PC Peripherals and more / GV-N660WF2-2GD (Rev.... Herkese merhaba arkadaslar. Linkteki gördüğünüz GTX 660 aldım. Güç kaynağım 500 watt, belleğim 4 GB DDR3 ancak işlemcim pentium G630 2.70 GHz 3MB L2 mevcut. Bu işlemciyle bu ekran kartında sıkıntı yaşar mıyım? 4K videolarda filan hani işlemcim fazla mı düşük gelir karta bilemedim. Şu an rahat kullanıyorum ama size de bi sormak istedim.
emrenet Kilopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #2 İnternetten baktığım kadarıyla 2 gerçekli bir işlemci. Mimari olarak biraz eski gibi ama bence bir sorun çıkartmaz. Nihayetinde intel. www.islemcikarsilastir.com: Intel Pentium G630 İşlemci Özelikleri Hakkında g630ile bir tek bu testi bulabildim hd 7750 il test etmişler birde 720p de yüksek fps almış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 23 Nisan 2015
İnternetten baktığım kadarıyla 2 gerçekli bir işlemci. Mimari olarak biraz eski gibi ama bence bir sorun çıkartmaz. Nihayetinde intel. www.islemcikarsilastir.com: Intel Pentium G630 İşlemci Özelikleri Hakkında g630ile bir tek bu testi bulabildim hd 7750 il test etmişler birde 720p de yüksek fps almış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2015 #3 Kasanın temizlik vakti gelmiş sanırım. GTX660 gerçekten güçlü bir kart. İşlemci olarak en azından G3258 alabilirsiniz.
Kasanın temizlik vakti gelmiş sanırım. GTX660 gerçekten güçlü bir kart. İşlemci olarak en azından G3258 alabilirsiniz.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #4 Sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Herhangi bir parça değiştirmenize gerek yok. Ekran kartınızı iyi günlerde kullanın. @BigSmoke'ın dediği gibi temizlik yapsanız iyi olur.
Sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum. Herhangi bir parça değiştirmenize gerek yok. Ekran kartınızı iyi günlerde kullanın. @BigSmoke'ın dediği gibi temizlik yapsanız iyi olur.