G630 sisteme Win10 kurulmalı mı?

Intel Pentium g630.
6 GB DDR3 RAM.
7200 RPM 500GB HDD.
Bu sisteme Win 10 kullanırsam mı Win7 kullanırsam mı daha iyi performans alırım?
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha stabil, performanslı ve yazılım desteği olduğundan Windows 10. Ayrıca bütçeniz var ise SSD almanızı öneriyorum.

İkisi de değil. Windows 8.1 kurabilirsiniz. Windows 7 kadar eski değildir, Windows 10 kadar sistemi yormaz.

Daha stabil, performanslı ve yazılım desteği olduğundan Windows 10. ayrıca bütçeniz var ise SSD almanızı öneriyorum.

Peki hangi Win10 sürümü arka planda daha az RAM kullanıp daha performanslı olur? Çünkü 6 GB'ın 1 GB'ını dahili ekran kartına vereceğim.
İkisi de değil. Windows 8.1 kurabilirsiniz. Windows 7 kadar eski değildir, Windows 10 kadar sistemi yormaz.

Windows 8 görünümü W10'a benziyor ama ben sevemedim görüntüsünü.

Aslında bakarsanız pek fark yok, "Home" sizin için ideal sürüm diye düşünüyorum.

Intel Pentium g630.
6 GB DDR3 RAM.
7200 RPM 500GB HDD.
Bu sisteme Win 10 kullanırsam mı Win7 kullanırsam mı daha iyi performans alırım?
Teşekkürler şimdiden.

Windows 7 artık desteklenmediği için kullanmanızı tavsiye etmem. Windows 8.1´i deneyebilirsiniz ya da GNU/Linux dağıtımlarına geçebilirsiniz.

Windows 7 artık desteklenmediği için kullanmanızı tavsiye etmem. Windows 8.1´i deneyebilirsiniz ya da GNU/Linux dağıtımlarına geçebilirsiniz.

W10'a da pek iyi bakmıyorsunuz galiba? Galiba bende W8 kurmaya karar verdim, peki W8'in W10'dan farkı nedir kullanış olarak? Düzgün bir sistem midir Win8.

W10'a da pek iyi bakmıyorsunuz galiba? Galiba bende W8 kurmaya karar verdim, peki W8'in W10'dan farkı nedir kullanış olarak? Düzgün bir sistem midir Win8.

8.1 hâlâ desteklendiği için kullanılabilir. Eğer CS:GO düşünüyorsanız GNU/Linux versionu mevcut hocam. İsterseniz işlemcinizi yormayacak hafif bir desktop ortamı kullanan bir dağıtıma geçebilir ve üzerine Steam´i ve CS:GO´yu kurarak deneyebilirsiniz.

Linux'u hiç bilmiyorum o yüzden hiç girmek istiyorum genelde yazılım için kullanılan işletim sistemlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…