G633 vs Corsair Void Wireless

Hamsikovski

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Müziğe de önem veriyorum sizce hangisini almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Steelseries'i pek tercih etmiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
G633 sahibi biri olarak ben de Corsair Void derim.

Teşekkürler. Peki genel olarak ses kalitesi hakkında bilginiz var mı acaba? Bass kalitesi falan.

Daha önceleri sennheiser , philips ve logitech markalarının alt model stereo kulaklıklarını kullandım. Son 3 yıl G330 eşlik etti. En son Corsair Void ve g633 arasında kaldım. Arctis 5 ve 7yi teşhir ürünü üzerinden denedim ve kafamda emanet gibi kaldı. Kulak etrafında kalan boşluklardan içeri ses alıyordu. G633 ise tam sardı kafamı ve tombul earpadleri ile ses izolasyonunu güzel sağladığını gözlemledim. Zaten bu seviyedeki kulaklıkların verdiği 7.1 surround ses performansı arasında bariz bir fark olmadığını söyleyebilirim.
Bunların sonucunda g633 içime sindiği için aldım ve 1 haftadır " yav ben bu zamana kadar oyun mu oynamışım yarabbi" diyerek durup durup şaşırıyorum. Önceden beri oynadığım oyunlarda ilk defa farkettiğim sesleri duymaya başladım. İçimde halen Voide karşı bi heves var ama G633 aldığım için memnunum.

Corsair Void üzmez, kullanıyorum ve tavsiye de ederim.

USB olan model. 1 yıl olacak neredeyse ama hala taş gibi. Mikrofon oyunlar için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…