C can1453 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 188 26 Eylül 2025 #1 17 gün önce Amazon'dan aldım. Sizce ışık sızması normal midir? Elinde olan varsa atabilecek var mıdır? Dosya Ekleri IMG_4172.jpeg 57,3 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 26 Eylül 2025
17 gün önce Amazon'dan aldım. Sizce ışık sızması normal midir? Elinde olan varsa atabilecek var mıdır?
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 675 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #2 Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır.
Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır.
C can1453 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 188 1 Ekim 2025 #3 YıldırayDgn dedi: Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır. Eki Görüntüle 2581305 Genişletmek için tıkla... Hocam sizde çok iyi görünüyor bende böyle değil attığım gibi gözüküyor çıplak göz ile iadeye verdim ben.
YıldırayDgn dedi: Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır. Eki Görüntüle 2581305 Genişletmek için tıkla... Hocam sizde çok iyi görünüyor bende böyle değil attığım gibi gözüküyor çıplak göz ile iadeye verdim ben.
M morphed Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 709 Çözümler 6 1 Ekim 2025 #4 Bendeki üründe en yüksek parlaklıkta en tepe kenarda incecik hafif bir sızma oluyor ama normal seviyelerde görülmüyor. İade kararınız haklı görünüyor.
Bendeki üründe en yüksek parlaklıkta en tepe kenarda incecik hafif bir sızma oluyor ama normal seviyelerde görülmüyor. İade kararınız haklı görünüyor.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:45 #5 YıldırayDgn dedi: Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır. Eki Görüntüle 2581305 Genişletmek için tıkla... Tel model? can1453 dedi: Hocam sizde çok iyi görünüyor bende böyle değil attığım gibi gözüküyor çıplak göz ile iadeye verdim ben. Genişletmek için tıkla... sonuç ne oldu?
YıldırayDgn dedi: Bende bu şekilde ancak parlaklığı biraz kıstım telefondan normal göz ile daha farklı emin olmamakla beraber hemen hemen aynı sayılır. Eki Görüntüle 2581305 Genişletmek için tıkla... Tel model? can1453 dedi: Hocam sizde çok iyi görünüyor bende böyle değil attığım gibi gözüküyor çıplak göz ile iadeye verdim ben. Genişletmek için tıkla... sonuç ne oldu?
C can1453 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 188 Bugün 14:12 #6 troken dedi: Tel model? Sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam iade ettim OLED monitöre geçiş yaptım.
troken dedi: Tel model? Sonuç ne oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam iade ettim OLED monitöre geçiş yaptım.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:14 #7 can1453 dedi: Hocam iade ettim OLED monitöre geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Model nedir?