aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Ocak 2023 #11 ildewild dedi: Hocam Pentium serisinin tam isteklerinizi karşılayacağını sanmıyorum da. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bakmaya çalıştım ama To be failed by O.E.Myazıyor Lusyz dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-870-islemci-1072350725/detay Genişletmek için tıkla... i serisi mi öneriyorsunuz
ildewild dedi: Hocam Pentium serisinin tam isteklerinizi karşılayacağını sanmıyorum da. Anakart modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bakmaya çalıştım ama To be failed by O.E.Myazıyor Lusyz dedi: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-870-islemci-1072350725/detay Genişletmek için tıkla... i serisi mi öneriyorsunuz
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #12 aliak dedi: İ serisi mi öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En iyisi şu an bu hocam o işlemcinin 2 katı bayağı iyi.
aliak dedi: İ serisi mi öneriyorsunuz. Genişletmek için tıkla... En iyisi şu an bu hocam o işlemcinin 2 katı bayağı iyi.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Ocak 2023 #13 fiyatı Lusyz dedi: En iyisi şu an bu hocam o işlemcinin 2 katı bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... cok uygun normalde daha pahalı sorunlu olma ihtimali var mı o işlemcinin
fiyatı Lusyz dedi: En iyisi şu an bu hocam o işlemcinin 2 katı bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... cok uygun normalde daha pahalı sorunlu olma ihtimali var mı o işlemcinin
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #14 aliak dedi: Fiyatı. Cok uygun normalde daha pahalı sorunlu olma ihtimali var mı o işlemcinin. Genişletmek için tıkla... Test yaptırmak en iyisi.
aliak dedi: Fiyatı. Cok uygun normalde daha pahalı sorunlu olma ihtimali var mı o işlemcinin. Genişletmek için tıkla... Test yaptırmak en iyisi.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 12 Ocak 2023 #15 ben ankaraya yaklaşık 300 400 km uzaktayım ama aldıra bilirim cevremden bakıyım dedim i3 7nesil var aynı olur mu
ben ankaraya yaklaşık 300 400 km uzaktayım ama aldıra bilirim cevremden bakıyım dedim i3 7nesil var aynı olur mu
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #16 aliak dedi: Ben Ankara'ya yaklaşık 300 400 km uzaktayım ama aldırabilirim cevremden bakayım dedim i3 7nesil var aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam model söyler misiniz hocam.
aliak dedi: Ben Ankara'ya yaklaşık 300 400 km uzaktayım ama aldırabilirim cevremden bakayım dedim i3 7nesil var aynı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam model söyler misiniz hocam.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 184 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 13 Ocak 2023 #17 Lusyz dedi: Tam model söyler misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Reis benim işlemcim 1156 pin buna uygun anakart ve işlemci alsam en düşük ne olur soruna cevap veremedim cünkü bilmiyorum cevabını kusura bakmayın.
Lusyz dedi: Tam model söyler misiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Reis benim işlemcim 1156 pin buna uygun anakart ve işlemci alsam en düşük ne olur soruna cevap veremedim cünkü bilmiyorum cevabını kusura bakmayın.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #18 aliak dedi: Reis benim işlemcim 1156 pin buna uygun anakart ve işlemci alsam en düşük ne olur soruna cevap veremedim cünkü bilmiyorum cevabını kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Anakart almaya gerek yok dediğim işlemciyi alın yeter.
aliak dedi: Reis benim işlemcim 1156 pin buna uygun anakart ve işlemci alsam en düşük ne olur soruna cevap veremedim cünkü bilmiyorum cevabını kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Anakart almaya gerek yok dediğim işlemciyi alın yeter.