Biliyorum bunun ikinci el olduğunu. Fakat alacağım işlemci mecbur ikinci el olacak çünkü işlemci yok zaten. Nasıl anlatırım bilmiyorum ama siz anladınız sanırım.
Intel Core i5-750 2.66 GHz LGA1156 8 MB Cache 95 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Intel Core i5-750 2.66 GHz LGA1156 8 MB Cache 95 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kızgın atmamın sebebi ikinci el alamam diyorum ikinci el öneriyorsunuz. Sinirli bir tavırla değil tepki amaçla attım. İşlemci mecbur ikinci el olacak. 1156 bir sokete sıfır işlemci nereden bulayım ?
Ben bu işler için Xeon öneririm açıkçası bir işlemci atacağım 15 liralık kuponla 75 liraya geliyor gümrük vb toplam 100'e gelecektir hesaplamaları siz yapabilirsiniz.