G7 Pro vs Cyclone 2

Connectgame için çok iyi yorumlar yok hocam.

7000 TL civarları gereksiz pahalıydı zaten bunun için. Vader 5 Pro çıktığı için aşağı çekmişlerdir. Vader 4 Pro'da bazı kronik sorunlar olduğundan bahsediliyordu. 5 Pro'da bunları çözeceklerini söylemişlerdi o yüzden o bütçelerde 5 Pro'nun gelmesini beklemek lazım.

İfadeler: kxy
Connectgame için çok iyi yorumlar yok hocam.

Resmi distrubitor oldukları ürünlerde ilgileniyorlar hocam, iyi değiller destekte ama G7 Pro ile aynı fiyata tercihim olur benim.

Vader 5 Pro daha satisa gelmedi Türkiye'de. Fiyatı çok uçuk çıkar yüksek ihtimal. Vader 4 Pro'da kronikte görmedim Katip hocamda öneriyordu.

Satış sonrası destekte önemli bence ben öyle düşünüyorum hocam. Connectgame den mouse alacaktım sırf bu yüzden vazgeçip wraithhen aldım.

G7 Pro ile farkları nedir bu arkadaşın ? Gamesir G7 Pro'da baktığım kadarıya kronik bir durum yok.

Gerçekten çok kafamı karıştırdı bu iş. Bir gamepad alacaktım sözde

Vader da ayarlanabilir stick tension, extra ön tarafta 2 tuş + arkada 4 tuş var.

G7 Proda tmr, vader da kendilerine özel hall effect var.

Vaderda joystick gecikmesi bi tık fazla (yeni çıkan 5 te sorun yok) g7 daha iyi.

Ben size pxn p5 8k kolu öneririm fazlasıyla işinizi görür. Gecikmesi yok, kapasitif joystickler vs. fiyatına göre muazzam ürün hemde g7 nin yarı fiyatından bi tık daha altı.

Hiç duymadım daha önce. Kullanıyor musunuz kendiniz ? @Katipke hocam incelemeniz var mı ?

Vader 4 de genel olarak arka tuşlar ve yazılım şikayetleri var bana göre stick olarak da G7 Pro daha iyi incelemelerde de G7 Pro'nun yapı kalitesi ve malzeme kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor.

Vader 4 de genel olarak arka tuşlar ve yazılım şikayetleri var bana göre stick olarak da G7 Pro daha iyi incelemelerde de G7 Pro'nun yapı kalitesi ve malzeme kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor.

PXN-P5 8K​

hakkında bir yorumunuz var mı hocam ? Cyclone 2 den bu padlere geçmek mantıklı mı fiyat farkına değer mi ? bütçe var.

PXN-P5 8k​

Hakkında bir yorumunuz var mı hocam? Cyclone 2'den bu padlere geçmek mantıklı mı fiyat farkına değer mi? Bütçe var.

Bilgim yok ama biraz bakınca incelemelerde ucuz hissi veren bir gamepad olarak görülmüş malzeme kalitesi pek beğenilmemiş arka tuşlar ve D pad in hissiyatı da aynı şekilde beğenilmemiş.

Bilgim yok ama biraz bakınca incelemelerde ucuz hissi veren bir gamepad olarak görülmüş malzeme kalitesi pek beğenilmemiş arka tuşlar ve D pad in hissiyatı da aynı şekilde beğenilmemiş.
Cyclone 2 ve G7 Pro daha önde gidiyor gibi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…