G7 Pro vs Cyclone 2

Hocam mesajınızı yeni gördüm Az önce G7 Pro siparişi verdim. Umarım memnun kalırım.

Orası öyle Amazon üzerinden aldım Cyclone 2'i GameSir satıcı. Ürün gelsin bir bakacağım.
Hocam her şey üstün performans değil ben boyutuna bakmadan 8bitdo ultimate 2 sipariş ettim elime çok küçük geldi iade ettim. Şimdi cyclone 2 alacağım çünkü xbox 9. Nesile g7 prodan daha çok benziyor ergonomi olarak. Ben xbox kolunda çok rahat oynuyordum ha belki bu küçük fark hissedilmez orasını bilemem ama işimi şansa bırakmamak adına cyclone alacağım sanırım.

Elimde Cyclone 2 de olacak iade etmeyeceğim gibi hocam

Elimde Cyclone 2 de olacak iade etmeyeceğim gibi hocam
Hocam ikisinide kullanıp buraya yorumlarsanız sevinirim. Belki parayı kıyıp g7 pro alırım bilmiyorum kullanan birisinin yorumları önemli benim için. Şimdiden hayırlı olsun

Hocam ikisinide kullanıp buraya yorumlarsanız sevinirim. Belki parayı kıyıp g7 pro alırım bilmiyorum kullanan birisinin yorumları önemli benim için. Şimdiden hayırlı olsun
Hocam zaten @Katipke hocam ikisinin de kullanıcısı. Benden daha iyi yorum yapabilir bence.

Hocam zaten @Katipke hocam ikisinin de kullanıcısı. Benden daha iyi yorum yapabilir bence.
Evet şimdi gördüm onun mesajını eski mesajda yazmış farklarını daha güzel ama fiyat farkını haketmiyor demiş kısaca, ben de maddiyattan dolayı cycloneye yöneleceğim sanırım

Ben Türkiye ekonomisini değerlendirerek yaklaşıyorum. Azoth rog almıştım 4800 e şu an 9k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…