Hocam g7 pro daha yüksek stick çözünürlüğü ve kablosuz gecikmesinin düşük olması yanı sıra daha kaliteli plastiği, yumuşak plastikten tutma yerleri ve trigger titreşimleriyle daha premium bir kol. Bence g7 pro almak daha iyi olsa da aralarında 2k'lık bir fark olduğunu düşünmüyorum . G7 proda tuş ataması yapabiliyorsunuz lakin birkaç farklı tuş kombinasyonu içeren makro atamaları yapamıyorsunuz. Bence eğer fazla para harcamadan yüksek kalite alayım derseniz cyclone 2 eğer parası önemli değil en güzellerinden birisini almak istiyorum derseniz de g7 pro mantıklı bir seçenek.
Konuda bahsedilen pxn p5 8k'yı denemedim ama kapasitif stickleri deneme imkanım oldu. Her ne kadar pxn'in dpadi güzel olmasa da kapasitif stickler özellikle bulunduğu fiyat bandında harikalar yaratıyor. Sanırsam sene sonuna doğru euas getirtecek tekrar 8k modelini. Tamamen rekabetçi fps oyunları oynayıp kolun malzeme kalitesi ve dpadini çok önemsemiyorsanız pxn p5 8k da çok güzel bir alternatif. Alabildiğim an ben de alacağım ve inceleyeceğim.
Yok hocam bu bütçeye de pxn P5 önermem
ama çıkarımınız gerçekten yerinde. Para önemli değilse elbette en premium seçenek alınabilir ama F/P kol da tadından yenmez