G733 Discord'da ses kötü ve boğuk şekilde gidiyor

xkuty

Hectopat
Daha fazla  
Dün aldığım G733 modeli olan kulaklık sesi kalitesi vs çok güzel ama sorun şu ki Discord'da ses çok kötü gidiyor boğuk bir şekilde internette yerli yabancı tüm sitelere baktım fakat herhangi bir çözüm bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün aldığım G733 modeli olan kulaklık sesi kalitesi vs çok güzel ama sorun şu ki Discord'da ses çok kötü gidiyor boğuk bir şekilde internette yerli yabancı tüm sitelere baktım fakat herhangi bir çözüm bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?
Laptop kullanıyorsan giriş aygıtı olarak hala laptop seçili olabilir.

G733'un mikrafon kalitesinden bahsediyorsaniz miki iyi değil, oyuzden karşınızdakine kötü gidiyor. G733'te blue Voice teknolojisi olması lazım denediniz mi?

Discord'da ses kötü gidiyor derken Discord'da mikrofon kalitesi mi kötü oluyor?

Laptop kullanıyorsan giriş aygıtı olarak hala laptop seçili olabilir.

Hayır laptop değil.

G733'un mikrofon kalitesinden bahsediyorsaniz miki iyi değil, o yüzden karşınızdakine kötü gidiyor. G733'te blue voice teknolojisi olması lazım denediniz mi?

Mikrofon testlerinde gayet güzel geliyordu ve forumda paylaşılmış bir çözüm var fakat yapamadım. G HUB'ın eski sürümünü kuruyorlar fakat eski sürümünü bulamadım.

Discord'da ses kötü gidiyor derken Discord'da mikrofon kalitesi mi kötü oluyor?

Yani aslında kötü değil fakat boğukluk var ekolayzer ayarlarını yapamadım sanırsam.

Hayır laptop değil.

Mikrofon testlerinde gayet güzel geliyordu ve forumda paylaşılmış bir çözüm var fakat yapamadım. G HUB'ın eski sürümünü kuruyorlar fakat eski sürümünü bulamadım.

Yani aslında kötü değil fakat boğukluk var ekolayzer ayarlarını yapamadım sanırsam.

Kendi driverında hazır ayarlar olması gerekiyor bir göz gezdirin isterseniz.

Kendi driverında hazır ayarlar olması gerekiyor bir göz gezdirin isterseniz.

Hazır ayarlar var fakat Discord'dan telefondan geldin mi diyen var çok garip mikrofon daha öncesinde G432 kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım bazı yerlerde Windows kaynaklı olabileceğini söylediler Windows 10 11 gib gibi.

Hazır ayarlar var fakat Discord'dan telefondan geldin mi diyen var çok garip mikrofon daha öncesinde G432 kullanıyordum böyle bir sorun yaşamadım bazı yerlerde Windows kaynaklı olabileceğini söylediler Windows 10 11 gib gibi.

Windows kaynaklı olabileceğini hiç duymadım ancak zaten o kulaklığın mikrofonu o kadar iyi değil. Siz önayar bakıp değiştirin lütfen. Bir de ayarlarınızı bu şekilde dener misiniz?

Dosya Ekleri

• 1719691176168.png
    1719691176168.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 88
Windows kaynaklı olabileceğini hiç duymadım ancak zaten o kulaklığın mikrofonu o kadar iyi değil. Siz önayar bakıp değiştirin lütfen. Bir de ayarlarınızı bu şekilde dener misiniz?

Aynı kulaklık var ise EQ ayarlarınızı atabilir misiniz?
Bir de Realtek Audio Driver kuramıyorum sanırsam Windows 11 desteklemiyor

Aynı kulaklık var ise EQ ayarlarınızı atabilir misiniz?

BlueVoice Ayarları

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı