G733 kulaklık Wi-Fi'ı yavaşlatıyor

• Konuyu başlatan Ewmir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 138

Ewmir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. G733 kulaklığım var ve bunu kullanırken 2.4GHz Wi-Fi ağına bağlı mobil cihazlarımın internet hızı konusunda büyük anlamda düşüş yaşadığını gördüm. 5GHz de hiç problem olmuyor. Acaba kulaklık ta 2.4 de haberleştiği için mi oluyor? Çözümü varsa söyler misiniz 5GHz her yerden çekmiyor. Logitech'e garanti için yazıyorum ve bana sürekli aşağıdaki fotoğraftaki cevabı veriyorlar.

Logitech'i̇n bana yazdığı şeyin türkçesi

Josh r. (logi)

29 Aralık 2024, 10:11 pst.
Merhaba emir,

Bu bir e-posta güncellemesidir ve iyi olduğunuzu umuyoruz. Bir sonraki destek seviyemizle bir güncelleme aldık ve onlarla yaptığımız kontrollere göre, garanti yalnızca cihazın orijinal alıcısını kapsadığı için makbuz kopyanızı doğrulayamıyoruz.

Bu durumda, garanti doğrulama sürecine devam edemiyoruz. Umarız anlayışla karşılarsınız.

İleride başvurmak üzere, bu sorunla ilgili bilet numaranız 14435***'dur ve bu vakayla ilgili başka sorularınız olması halinde bu numaraya başvurabilirsiniz.

Saygılarımla,
Josh.
Logitech müşteri desteği.

Bu e-postaya yanıt vermekten çekinmeyin.

Teşekkür ederim,
Logitech destek.

Kulaklığın dungle'ı ile modemi uzaklaştır. Steel series kulaklığımın dungle'ını modemin yakınında koyduğumda kulaklığıma gelen sinyalleri bozuyordu.

Kulaklığın Dungle'ı ile modemi uzaklaştır. SteelSeries kulaklığımın Dungle'ını modemin yakınında koyduğumda kulaklığıma gelen sinyalleri bozuyordu.

Modem ve dongle dip dibe aşağı yukarı ne kadar uzaklaştırayım?

Modem ve dongle dip dibe aşağı yukarı ne kadar uzaklaştırayım?
Dungle'ın ne kadar güçlü bilmiyorum bu nedenle deneyerek bulman lazım ideal uzaklığı. Ben yaklaşık 1 metre kadar uzaklaştırdım bir birinden. Modem masanın solunda dungle sağında.

Dungle'ın ne kadar güçlü bilmiyorum bu nedenle deneyerek bulman lazım ideal uzaklığı. Ben yaklaşık 1 metre kadar uzaklaştırdım bir birinden. Modem masanın solunda dungle sağında.

Deneyim hocam güncellerim tekrardan konuyu hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…