T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 G733 mikrofon konuşurken cızırtı yapıyor.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Treal dedi: G733 mikrofon konuşurken cızırtı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Markasını yazın, yoksa nasıl yardım etmemi bekliyorsunuz?
Treal dedi: G733 mikrofon konuşurken cızırtı yapıyor. Genişletmek için tıkla... Markasını yazın, yoksa nasıl yardım etmemi bekliyorsunuz?
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Tungu dedi: Markasını yazın, yoksa nasıl yardım etmemi bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Logitech G733 hocam.
Tungu dedi: Markasını yazın, yoksa nasıl yardım etmemi bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Logitech G733 hocam.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 Treal dedi: Logitech G733 hocam. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sizdeki arızalanmış, 1000TL fiyat gibi bir şey düşünmüştüm ama 6000TL.
Treal dedi: Logitech G733 hocam. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sizdeki arızalanmış, 1000TL fiyat gibi bir şey düşünmüştüm ama 6000TL.
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 hocam yeni aldım ama arkdaşlarım konuşurken sesinin kötü geldiğini söylüyor Tungu dedi: Büyük ihtimalle sizdeki arızalanmış, 1000TL fiyat gibi bir şey düşünmüştüm ama 6000TL Genişletmek için tıkla...
hocam yeni aldım ama arkdaşlarım konuşurken sesinin kötü geldiğini söylüyor Tungu dedi: Büyük ihtimalle sizdeki arızalanmış, 1000TL fiyat gibi bir şey düşünmüştüm ama 6000TL Genişletmek için tıkla...
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 Treal dedi: Hocam yeni aldım ama arkadaşlarım konuşurken sesinin kötü geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Önceden var mıydı, yoksa sonradan mı oldu?
Treal dedi: Hocam yeni aldım ama arkadaşlarım konuşurken sesinin kötü geldiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Önceden var mıydı, yoksa sonradan mı oldu?
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #7 Tungu dedi: Önceden var mıydı, yoksa sonradan mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mikrofunu kötü diyorlardı boğuk gibi bir ses geliyor diyorlar.
Tungu dedi: Önceden var mıydı, yoksa sonradan mı oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten mikrofunu kötü diyorlardı boğuk gibi bir ses geliyor diyorlar.
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #8 Treal dedi: Hocam zaten mikrofunu kötü diyorlardı boğuk gibi bir ses geliyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman iade edin geçin.
Treal dedi: Hocam zaten mikrofunu kötü diyorlardı boğuk gibi bir ses geliyor diyorlar. Genişletmek için tıkla... O zaman iade edin geçin.