Jin Mori Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 112 6 Temmuz 2021 #1 Merhaba G733 aldım mikrofon ses düzeyi otomatik artıp azalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Temmuz 2021 #2 Logitech G hub yazılımından ayar yapabilirsiniz.
Jin Mori Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 112 6 Temmuz 2021 #3 recaii dedi: Logitech G hub yazılımından ayar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten ordan yapıyorum arızalı mı sizce
recaii dedi: Logitech G hub yazılımından ayar yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... zaten ordan yapıyorum arızalı mı sizce
onur keskin Hectopat Katılım 19 Ekim 2016 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #4 Jin Mori dedi: Merhaba G733 aldım mikrofon ses düzeyi otomatik artıp azalıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık konfor olarak nasıl rahat mı ? Bir ağırlık hissettiriyor mu ? Hayırlı olsun.
Jin Mori dedi: Merhaba G733 aldım mikrofon ses düzeyi otomatik artıp azalıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Kulaklık konfor olarak nasıl rahat mı ? Bir ağırlık hissettiriyor mu ? Hayırlı olsun.
Jin Mori Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 112 7 Temmuz 2021 #5 onur keskin dedi: Kulaklık konfor olarak nasıl rahat mı ? Bir ağırlık hissettiriyor mu ? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok rahat sadece oyunlarda aşırı boģuk ses alıyorum
onur keskin dedi: Kulaklık konfor olarak nasıl rahat mı ? Bir ağırlık hissettiriyor mu ? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok rahat sadece oyunlarda aşırı boģuk ses alıyorum