Ben g733'ün ses kalitesini Hs 80 maxtan bile daha çok beğendim .
Alpha s kullanıyorsan değiştirme daha iyidir çoğundan.
Şimdi şöyle, SS sonar ile EQ yapılıyor ve yapımı zor değil. YouTube'dan bakıp yaptım, programı kavrayınca kendine göre yaparsın zaten. Ama DTS'ya da Dolby Access gibi uygulamalar sonardan daha iyi diyorlar. Bende deneyeceğim bir ara.
İndirim bir ara girmişti sanırım ama çoğunlukla SS kulaklıkların fiyatı sabit oluyor, bekleme boşuna.
Ben de şimdi RTINGS sitesinden baktım da benim elimdeki kulaklığın ses kalitesinden iyi olan bi G733 var.Sizin şu anki kulaklığınız bilmediğim bir model olduğundan yorum yapamam. İncelemelerini izleyip karşılaştırma yapmam gerekli. Hangisinin daha iyi olduğu kişiye göre değişir. Kafa bandı her ne kadar ağırlığı bir nebzede azaltsada evet ağır bir kulaklık.
Benim için tek önemli olan ergonomi ve ses kalitesi.Aynı kulaklığı bir arkadaş kullanmıştı. Ses konusunda deneyimlemedim ama mikrofon konusunda gercekten hiç beğendiğimi söyleyemem.
Hocam artık kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum bunu kardeşime vericem bide derisi soyulmaya başladı.Ben g733'ün ses kalitesini Hs 80 maxtan bile daha çok beğendim .
Alpha s kullanıyorsan değiştirme daha iyidir çoğundan.
Ben de şimdi RTINGS sitesinden baktım da benim elimdeki kulaklığın ses kalitesinden iyi olan bir G733 var.
Benim için tek önemli olan ergonomi ve ses kalitesi.
Hocam artık kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum bunu kardeşime vereceğim bir de derisi soyulmaya başladı.
Kingston üretimi Hyperx modelinden geçiyorsan bariz bir şekilde ses kalitesinde düşüş yaşayabilirsin öbür kulaklıklara nazaran çünkü HyperX önceden kulaklıklarını stüdyo kulaklıklarına örnek alıyordu mesela Kingston cloud 2 bildiğimiz Trakstar 80 stüdyo kulaklığı.Ben de şimdi RTINGS sitesinden baktım da benim elimdeki kulaklığın ses kalitesinden iyi olan bi G733 var.
Benim için tek önemli olan ergonomi ve ses kalitesi.
Hocam artık kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum bunu kardeşime vericem bide derisi soyulmaya başladı.
Peki sizce kablosuz kulaklığa geçmeye değer mi?Kingston üretimi Hyperx modelinden geçiyorsan bariz bir şekilde ses kalitesinde düşüş yaşayabilirsin öbür kulaklıklara nazaran çünkü HyperX önceden kulaklıklarını stüdyo kulaklıklarına örnek alıyordu mesela Kingston cloud 2 bildiğimiz Trakstar 80 stüdyo kulaklığı.
Ben Nova 7 veya Cloud 3W alırdım illa degistiriceksen
Peki sizce kablosuz kulaklığa geçmeye değer mi?
Kablosuz kulaklık özgürlüktür, kesinlikle değer.
Hocam ben bide fazla müzik dinliyorum. Bu konuştuğumuz kulaklıklar yeterli gelir mi müzik için?Kingston üretimi Hyperx modelinden geçiyorsan bariz bir şekilde ses kalitesinde düşüş yaşayabilirsin öbür kulaklıklara nazaran çünkü HyperX önceden kulaklıklarını stüdyo kulaklıklarına örnek alıyordu mesela Kingston cloud 2 bildiğimiz Trakstar 80 stüdyo kulaklığı.
Hocam ben bir de fazla müzik dinliyorum. Bu konuştuğumuz kulaklıklar yeterli gelir mi müzik için?
Nova 7 biraz fazla pahalı
Saolun hocam.Ben deli gibi müzik dinleyen birisiyim, Nova 5 EQ çekersin çok iyi olur.
Mesela ben Squad oynuyorum ve oradaki seslerin fazla, temiz gelmesi önemli. Nova 7 ye geçersem bir düşme hisseder miyim?Kingston üretimi Hyperx modelinden geçiyorsan bariz bir şekilde ses kalitesinde düşüş yaşayabilirsin öbür kulaklıklara nazaran çünkü HyperX önceden kulaklıklarını stüdyo kulaklıklarına örnek alıyordu mesela Kingston cloud 2 bildiğimiz Trakstar 80 stüdyo kulaklığı.
Nova 7 ses kasmak için güzel kulaklık diye biliyorum.Saolun hocam.
Mesela ben Squad oynuyorum ve oradaki seslerin fazla, temiz gelmesi önemli. Nova 7 ye geçersem bir düşme hisseder miyim?
Sağ olun hocam.
Mesela ben Squad oynuyorum ve oradaki seslerin fazla, temiz gelmesi önemli. Nova 7'ye geçersem bir düşme hisseder miyim?