İkisini de denedım. G733'te baglantı sorunu yasadıgım ıcın ıade ettım, Nova 7 ise aktıf kulaklıgım. Ses olarak Nova 7 EQ ayarları sonrası hıssedılır derecede cok daha ıyı. Sadece fılm performansları benzerdi. Mıkrofon anlamında ise Nova 7 her ne kadar basarılı olmasa da yıne G733'ten daha ıyı bır mıkrofona sahıp. Kıyas edılemeyecek ıkı ürün. Nova 7'ye alternatıf olarak bs V2 Pro'ya bakabılırsınız. EQ sonrası bir tık Nova 7 daha ıyı gelsede bs V2 Pro'nun mıkrofonu daha iyiydi.
G733 ve Nova 7 arasında kaldım. Bass ve ses yüksekliği olarak hangisi daha iyi?
Tavsiyelerine uyarak Corsair HS80 RGB Wireless premium modelini sipariş ettim her yerde herkes bu kulaklığı öneriyor umarım pişman olmamtavsiyen için teşekkür ederim.
Hocam Nova 5 ile HS80 arasında ses kalitesi farkı çok mu? Nova 5 alan birisi çok şey kaybeder mi? Corsair şu an almak istemiyorum ancak hep HS80 önerilmesi çok düşündürüyor. Aralarında ses kalitesi anlamında kayda değer bir fark var mı?Dışrıda kullanmaya daha müsait bir model istersen bir altında Nova 5'i öneririm ama HS80 ses ve mikrofon olarak daha iyi bilgin olsun.
Hocam Nova 5 ile HS80 arasında ses kalitesi farkı çok mu? Nova 5 alan birisi çok şey kaybeder mi? Corsair şu an almak istemiyorum ancak hep HS80 önerilmesi çok düşündürüyor. Aralarında ses kalitesi anlamında kayda değer bir fark var mı?
Anladım hocam teşekkür ederim.İkisini de takarsan HS80'in daha iyi olduğunu anlarsın ama Nova 5 de daha kullanışlı ve konforlu bir cihaz. Mikrofonu içeriye giriyor falan. Neye öncelik veriyorsan onu al, illa en iyi ses kalitesini almak zorunda değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.