G733 vs. BlackShark V2 Pro vs. Inzone H7 vs. H9

Bütçe
5500

Emirdd

Hectopat
Birkaç kulaklık arasında kararsız kaldım. Bu kulaklıklar;
  • Logitech G733.
  • Razer BlackShark V2 Pro.
Sony Inzone H7 veya H9 aralarındaki tek fark ANC mi bilmiyorum ama eğer öyleyse ANC işime yaramaz.
Sizce konfor ve özellik bakımından hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
G733'deki rahatlık hiçbirinde yok çünkü hafiflik önceliği var. G733'ün ayrıca mikrofonu iyi değil, BlueVoice teknolojisiyle kullanılması gerekiyor. Şu an piyasada İnzone H9 tercih ediliyor. Ben bu ağırlıklarda kulaklıklar deneyimledikten sonra bir de G733'ü deneyimleyince G733'ün konforunu takdir ediyorum. İsteğiniz maksimum performans ise Inzone H9 tercih edebilirsiniz. Benim tercihim G733'den yana.

Bir de G735 var. Ona baktınız mı?

Anladım G735'e baktım ama daha önce G430 kullanmıştım kulağımı daran kısım çok genişti ve kulağım tam olarak sarıyordu o kulaklıktaki rahatlığı diğer kulaklıklarda bulamadım tasarımı nedeniyle G733 ona çok benziyor aynı rahatlıkta olabilir diye düşünerek onu yazmıştım.

Merhaba. V2, nova 7 ve Inzone h7 arasında kaldım ben de. Siz ne aldınız?

Merhaba. V2, nova 7 ve ınzone H7 arasında kaldım. Ben de. Siz ne aldınız?

Ben G733 aldım rahatlık açısından bayağı iyi CS:GO oynuyorum ses kasma kısmında da iyi ama diğer modellere göre son ses seviyesi daha düşük aşırı yüksek bir ses istiyorsanı G733'ü tavsiye etmem ben rahat olduğu için bunu tercih ettim uzun süre kullanıyorum hiçsıkıntı çekmedim.

Teşekkürler cevap için. Ben G305 modelini almıştım ondan sonra tövbe ettim kulaklıkta Logitech'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…