G733 vs Cloud 2

HalilTas

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ben 2 kulaklık arasında kaldım. Cloud 2 ve G733 arkadaşlar bana net bir bilgi lazım.
Bazı kişiler Cloud 2 1 yilda bozuldu falan filan.
Bazi kisiler G733 çok kötü.
Bazı kişiler Cloud 2 alın diyor bazi kisiler almayin diyor.
Çok kararsızım cevaplarınızı bekliyorum...

Cloud 2 almayın diyenler Hyperx markasını HP satın aldıktan sonra Cloud 2 alıp kullananlardır. Tavsiyem ikinci el, HP'den önceki Cloud 2 alman yönündedir.

Edit: ahhh nerde o eski Cloud 2'ler... :/

Cloud 2 almayın diyenler Hyperx markasını HP satın aldıktan sonra Cloud 2 alıp kullananlardır. Tavsiyem ikinci el, HP'den önceki Cloud 2 alman yönündedir.

Edit: ahhh nerde o eski Cloud 2'ler... :/
2.el almak istemiyorum dost , Sen olsaydın cloud 2 mi alırdın yoksa G733 mü benim gönlüm G733 den yana

2.el almak istemiyorum dost , Sen olsaydın cloud 2 mi alırdın yoksa G733 mü benim gönlüm G733 den yana

Ben Cloud 2 alırdım. Cloud 2 + Cloud Alpha Wireless + Sennheiser Game Zero'm var ama en sevdiğim Cloud 2.

Ben Cloud 2 alırdım. Cloud 2 + Cloud Alpha Wireless + Sennheiser Game Zero'm var ama en sevdiğim Cloud 2.

Cloud2'nin kablosu çok fazla dönme ve büzüşme yapıyor diyorlar ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…