G733 vs G PRO X kablosuz

Arda0700

Decapat
G PRO X alacağım büyük ihtimal ama agir gelecek bence onu satıp G733 almayı duşunuyorum nasıl kulaklık sizce değer mi? Çunku Cloud 2 bile bazen boynumu ağrıtıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafta sonları 4-5 saat civarı kafamda takılı oluyor G733. Bazen kafamda olduğunu unutuyorum hafif ve zarif bir kulaklık. Tek problemi bazı oyunlarda G HUB'dan dolayı sesi kısık veriyor ancak bu sorunu da Dolby Access ile çözebiliyorsun.

Ben de g733 aldım memnunum. Hayvan gibi bir kafanız yoksa tavsiye ederim. Tek eksisi konsolda kullanırken rgb kapatılmıyor

Dolby acces windows 10 da parali galiba ama sanki

2500-3000 TL kulaklığa verdikten sonra 50 TL ömür boyu lisanslı bir program almak pek bir maliyet olmaz
knk şimdi 850tl ye satıp cloud2yı elden yarında elden g733 sıfır gıbı kadının oglu hollandaya gıtmış satıyo 1950ye onu alcam yada 200tl ye hk gamıng ındıırmınden klavye aldım 2 haftaya gelcek onu bekleyıp c2+o klavyeyı vercem ustunede 1200tl verıp sıfır gpx alcam elden yıne sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…