1nofaces Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım. Sizce G733 mu almalıyım G335 mi?
Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım. Sizce G733 mu almalıyım G335 mi?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 18 Aralık 2023 #2 1nofaces dedi: Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım. Sizce G733 mu almalıyım G335 mi? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında g733. Ben bunu öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Amazon.com.tr
1nofaces dedi: Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım. Sizce G733 mu almalıyım G335 mi? Genişletmek için tıkla... İkisi arasında g733. Ben bunu öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Amazon.com.tr
1nofaces Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 1nofaces dedi: Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım sizce G733 mu almalıyım G33 Genişletmek için tıkla... emirhannk dedi: İkisi arasında g733. Ben bunu öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... eyw bende onu dusunuyodum iyigunler
1nofaces dedi: Hocam daha cok oyun oynuyorum ve kafam bir tık buyuk aldıgım kullaklıkların birçoğunu kırdım sizce G733 mu almalıyım G33 Genişletmek için tıkla... emirhannk dedi: İkisi arasında g733. Ben bunu öneririm kendimde kullanıyorum çok memnunum. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... eyw bende onu dusunuyodum iyigunler