G810 vs G513 Gx Blue

KaylaZ

Megapat
Yaklaşık 3 senedir G810 kullanıyorum normalde herhangi bir problemim yoktu ancak 6 ay önce Brawlhalla diye bir oyuna başladım ve ister istemez tuşlara aşırı derecede abanmaya başladım. Bazı tuşların pinleri kırıldı. Aralıksız yaklaşık 6-7 saat aralıksız oynadığım zaman bazen bazı tuşlar basmıyor bazıları 2 kere 3 kere basıyor bu yüzden klavyemi değiştirmek istiyorum. Kısa bir araştırma sonucunda G513 Gx Blue almaya karar verdim ancak bazı sorularım var.

İlk sorum:

Şu an kullandığım klavyemi daha iyi yoksa G513 mü?

İkinci sorum:

G513'e 999 TL vermeye değer mi?

Klavye önerilerine açığım. Multimedya tuşları normalde benim için önemli. Özellikle ses silindiri en önemli şeylerden birisi. Bu yüzden önereceğiniz klavyede en azından ses silindiri olursa iyi olur. G513 dışında ses silindiri olmayan bir klavyeye bu kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Ayrıyeten oynadığım oyunu sadece klavye ile oynadığımdan dolayı klavyenin tepki süresinin çok az olması, Wireless olmaması ve klavyeye çok abandığımdan dolayı klavyenin dayanıklı olması önemli. (bütçem 1000 TL ancak kesinlikle değer dediğiniz bir klavye önerirseniz maksimum 1200 TL'ye kadar çıkabilirim.

G513: LOGITECH G513 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, GX Blue (Clicky) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

G810: LOGITECH G810 ORION SPECTRUM MEKANIK TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok mu geç kaldım bilmiyorum ama G513 alma.

Neden hocam ben 2. el almayı düşünüyorumda sebebini açıklayabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…