yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 21 Temmuz 2022 #11 BurakKcbey dedi: Hepsini güncelle dediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım.
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #12 Hmm..Yapcak birşey yok.Laptop olsa sitesinden bulurdunuz.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 22 Temmuz 2022 #13 BurakKcbey dedi: Malum programla yükleniyor ancak forumda yasak. Genişletmek için tıkla... Sanırım driver b---ster'den bahsediyorsun fakat sadece oradan indirilebilseydi o programın yapımcıları o Driver'in kaynağını nereden alacaktı?
BurakKcbey dedi: Malum programla yükleniyor ancak forumda yasak. Genişletmek için tıkla... Sanırım driver b---ster'den bahsediyorsun fakat sadece oradan indirilebilseydi o programın yapımcıları o Driver'in kaynağını nereden alacaktı?
BurakKcbey Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 262 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP Laptop 15 -bs1xx Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2022 #14 Bilmiyorum ama internette bulamadığım orda mevcut oluyor hep lexury05 dedi: Intel(R) Pentium(R) CPU G840 @ 2.80GHz Driver Download - PC Matic Driver Library PC Matic offers free computer help, use our free PC Diagnostics to tuneup your computer. www.pcmatic.com Genişletmek için tıkla... O zaman bu sitedekiler nasıl buldu ayrıca indirme linkleri yok
Bilmiyorum ama internette bulamadığım orda mevcut oluyor hep lexury05 dedi: Intel(R) Pentium(R) CPU G840 @ 2.80GHz Driver Download - PC Matic Driver Library PC Matic offers free computer help, use our free PC Diagnostics to tuneup your computer. www.pcmatic.com Genişletmek için tıkla... O zaman bu sitedekiler nasıl buldu ayrıca indirme linkleri yok
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.350 Makaleler 8 Çözümler 179 22 Temmuz 2022 #15 Bayağıdır uğraşıyorum bulamadım fakat Intel'in otomatik tanımlama aracı ile kurabilirsin. Bulamadım bayağıdır arıyorum sonuç yok. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr
Bayağıdır uğraşıyorum bulamadım fakat Intel'in otomatik tanımlama aracı ile kurabilirsin. Bulamadım bayağıdır arıyorum sonuç yok. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr