U umutcankor21 Hectopat Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #1 Merhaba. Sistemimde GTA V ve BF1 oynarken darboğaz yapar mı ya da RAM yetersiz kalır mı? Ekran Kartı: MSİ R7 240 İşlemci: Intel Pentium G840 RAM: 4GB Kaç FPS alırım? drop olur mu? Oynayacağım ayarlar 1280x720 ve orta ya da düşük ayarlar. Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2018
Merhaba. Sistemimde GTA V ve BF1 oynarken darboğaz yapar mı ya da RAM yetersiz kalır mı? Ekran Kartı: MSİ R7 240 İşlemci: Intel Pentium G840 RAM: 4GB Kaç FPS alırım? drop olur mu? Oynayacağım ayarlar 1280x720 ve orta ya da düşük ayarlar. Cevaplarınızı bekliyorum.
suhakazan Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledikten sonra aşağı yukarı kaç fps alacağını tahmin edebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledikten sonra aşağı yukarı kaç fps alacağını tahmin edebilirsin.
Doğukan Tavlacı Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2018 #3 Sistem yetersiz dostum r7 240 la yapabileceğin en iyi şey orta grafik ayarlarında online oyunlar oynamaktır oda işlemcinin yetersizliğinden FPS düşüşleri yaşayabilirsin
Sistem yetersiz dostum r7 240 la yapabileceğin en iyi şey orta grafik ayarlarında online oyunlar oynamaktır oda işlemcinin yetersizliğinden FPS düşüşleri yaşayabilirsin
hareket92 Hectopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 35 21 Ocak 2018 #4 Dostum çift çekirdekli işlemci ile bi videosu var ekran kartının Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dostum çift çekirdekli işlemci ile bi videosu var ekran kartının Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et