Abdurrahman Göktaş Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 G870 aldım yeni geldi. FreeDOS'tan Win kuramadim yardim eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 19 Ağustos 2023 #2 @Abdurrahman Göktaş hocam başka bir PC'den ISO dosyasını indirmeniz lazim.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Hemen değiştir güzel bir laptop al. Casper yapma.. Windows kurmak için usb bellek hazırladın mı? Sorun nedir?
Hemen değiştir güzel bir laptop al. Casper yapma.. Windows kurmak için usb bellek hazırladın mı? Sorun nedir?
2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 19 Ağustos 2023 #4 Abdurrahman Göktaş dedi: G870 aldım yeni geldi. FreeDOS'tan Win kuramadim yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... CD takabiliyor musunuz laptopa eğer CD / DVD girişi ya da USB bellek girişi varsa sistem yükleyip BIOS üzerinden kurabilirsin.
Abdurrahman Göktaş dedi: G870 aldım yeni geldi. FreeDOS'tan Win kuramadim yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... CD takabiliyor musunuz laptopa eğer CD / DVD girişi ya da USB bellek girişi varsa sistem yükleyip BIOS üzerinden kurabilirsin.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.173 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 19 Ağustos 2023 #5 Abdurrahman Göktaş dedi: G870 aldım yeni geldi. FreeDOS'tan Win kuramadim yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper PC önermiyorum başka laptop alabiliyorsan al fakat gerek yok diyorsan başka bilgisayardan ISO alıp BIOS'tan kuracaksın.
Abdurrahman Göktaş dedi: G870 aldım yeni geldi. FreeDOS'tan Win kuramadim yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Casper PC önermiyorum başka laptop alabiliyorsan al fakat gerek yok diyorsan başka bilgisayardan ISO alıp BIOS'tan kuracaksın.
Abdurrahman Göktaş Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #6 Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum arandur dedi: Hemen değiştir güzel bir laptop al. Casper yapma.. Windows kurmak için usb bellek hazırladın mı? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Neden direkt değiştireyim hocam
Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum arandur dedi: Hemen değiştir güzel bir laptop al. Casper yapma.. Windows kurmak için usb bellek hazırladın mı? Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Neden direkt değiştireyim hocam
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #7 Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Casper'ın gönderdiği laptop da sıkıntılıdır bence fırsat varken iade et. Casper laptop kullananları çok fena dert ediyorum kendime. Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Kötü bir marka, kalitesiz bir alet çünki.
Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Casper'ın gönderdiği laptop da sıkıntılıdır bence fırsat varken iade et. Casper laptop kullananları çok fena dert ediyorum kendime. Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Kötü bir marka, kalitesiz bir alet çünki.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.173 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 19 Ağustos 2023 #8 Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Masaüstü aldığım bilgisayar sıkıntılı geldi 28 gün iade uğraştırdılar bence iade edin.
Abdurrahman Göktaş dedi: Casperön kendi gönderdiği flashta sıkıntı varmış kurdum Neden direkt değiştireyim hocam Genişletmek için tıkla... Masaüstü aldığım bilgisayar sıkıntılı geldi 28 gün iade uğraştırdılar bence iade edin.
Abdurrahman Göktaş Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #9 fercklenn dedi: Masaüstü aldığım bilgisayar sıkıntılı geldi 28 gün iade uğraştırdılar bence iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsiburadadan aldım hp victus aldım kronik sorunlu geldi
fercklenn dedi: Masaüstü aldığım bilgisayar sıkıntılı geldi 28 gün iade uğraştırdılar bence iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsiburadadan aldım hp victus aldım kronik sorunlu geldi
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.173 Çözümler 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 19 Ağustos 2023 #10 Abdurrahman Göktaş dedi: Hocam Hepsiburada'dan aldım HP Victus aldım kronik sorunlu geldi. Genişletmek için tıkla... Casper önermiyorum sadece onu bilin yeter kalitesi çok düşük marka.
Abdurrahman Göktaş dedi: Hocam Hepsiburada'dan aldım HP Victus aldım kronik sorunlu geldi. Genişletmek için tıkla... Casper önermiyorum sadece onu bilin yeter kalitesi çok düşük marka.