Çözüldü G870 laptop G-Sync var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Utku5225

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopumda Thunderbolt4 desteği var ve monitörümde G-Sync desteği de var. Ben Type-C'den DisplayPort görüntüsü alsam G-Sync aktif olur mu monitörde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thunderbolt 4 desteği ile ilgili bir detay görünmüyor. Type-C portunda DP olabilir. Bunu anlamak için NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız? Eğer Type-C portu NVIDIA GPU üstüne bağlı durumda ise G-Sync açabilirsiniz. Casper teknik destek sayfasında bilgi vermek konusunda özürlü bir firma. Belirsiz fakat HDMI portu 2.1 ve monitörün de portu HDMI 2.1 ise yine G-Sync açmak mümkün. Ürünün tam özelliklerini de yazar mısınız?

Evet attım ama?

Son düzenleme:
Çözüm

Rampage TR24R165C, her yere baktım port sürümünü öğrenemedim bende mail attım. Yarın dönerler büyük ihtimalle.

Rampage TR24R165C, her yere baktım port sürümünü öğrenemedim bende mail attım. Yarın dönerler büyük ihtimalle.

Gerçekten ayar oluyorum bilgi vermekten yoksun olan firmalara karşı. Bulamadım bende hem laptop hem de monitör için port sürümlerini.

Gerçekten ayar oluyorum bilgi vermekten yoksun olan firmalara karşı. Bulamadım bende hem laptop hem de monitör için port sürümlerini.

Türk firmaları maalesef böyle.

G-Sync açılması için 2.1 HDMI mi gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
G-Sync açılması için 2.1 HDMI mi gerekiyor?

Evet, bu zamana kadar G-Sync için DP şartı vardı fakat 3000 serisi ekran kartları ile HDMI 2.1 olmak şartıyla artık G-Sync açılabiliyor HDMI üstünden. Alt surumler desteklemiyor.

Evet, bu zamana kadar G-Sync için DP şartı vardı fakat 3000 serisi ekran kartları ile HDMI 2.1 olmak şartıyla artık G-Sync açılabiliyor HDMI üstünden. Alt surumler desteklemiyor.

Tamamdır bir de internetten öğrendiğim bilgiye.
Göre Type-C portunun yanınında şimşek var bu da Thunderbolt destekliyor demekmiş ben Type-C'den DisplayPort kablosu alıp deneyeceğim.

Tamamdır bir de internetten öğrendiğim bilgiye.
Göre Type-C portunun yanınında şimşek var bu da Thunderbolt destekliyor demekmiş ben Type-C'den DisplayPort kablosu alıp deneyeceğim.

Her yıldırım Thunderbolt demek değil, mesela Victus'larda uyku modunda veya kapalıyken şarj anlamınına geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…