Çözüldü G870 laptop G-Sync var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Utku5225

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopumda Thunderbolt4 desteği var ve monitörümde G-Sync desteği de var. Ben Type-C'den DisplayPort görüntüsü alsam G-Sync aktif olur mu monitörde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işinizi görür;

Baktınız çalışmıyor, iade edersiniz. Amazon'dan rahat iade işi.

Casper'i aradım ve Thunderbolt desteklemiyormuş ancak HDMI 2.1 portu varmış şimdi Rampage'yi arıyorum monitörün de 2.1 desteği varsa HDMI kablosu alacağım yoksa HDMI 2.1 to DisplayPort 1.4 kablosu alacağım.

Casper'i aradım ve Thunderbolt desteklemiyormuş ancak HDMI 2.1 portu varmış şimdi Rampage'yi arıyorum monitörün de 2.1 desteği varsa HDMI kablosu alacağım yoksa HDMI 2.1 to DisplayPort 1.4 kablosu alacağım.

Monitör 2.0 porta sahip.

Son düzenleme:

HDMI to DP üstünden G-Sync açılmıyor diye hatırlıyorum ama denemekten zarar gelmez. Çalışma ihtimali biraz var. Amazon'da üzerinden almanız herhangi bir durumda iade işini kolaylaştırır.

HDMI to DP üstünden G-Sync açılmıyor diye hatırlıyorum ama denemekten zarar gelmez. Çalışma ihtimali biraz var. Amazon'da üzerinden almanız herhangi bir durumda iade işini kolaylaştırır.
Bende böyle biliyorum, çalışmama ihtimali dönüştürücüler yüzünden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…