G903 Switch değişimi önerisi

claswan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
13700KF - Z690-A Rog Strix - TuF RTX 3080 Ti - 32 GB Ram - Kingston KC3000 2TB SSD - NZXT X73 - Phanteks P600S Matte White - EVGA GQ 750W -
Meslek
Aircraft Maintenance Technician
G903'ümün sağ tuşu ara sıra basmıyor. Sert basmak gerekiyor. Szice bu Switch'ler uyumlu olur mu? Yoksa AliExpress gibi yerlerden mi alayım?

Evet herhangi bir tanesi uygun olur fakat, aralarından Kailh GM8.0 veya Huano Blue Shell Pink Dot ürünlerinden bir tanesini tercih etmeniz daha iyi olur. Ayrıyeten farenize ek skatez de almanız gerekiyor;
Switch değişimi yapmayı biliyor musunuz?

Uçak teknisyeniyim Komple söker takarım onda sıkıntı yok.

Wraith ile kötü bir alışveriş deneyimim oldu. Skatez eksik geldi, sonra gönderdiği parça da kalktığı için mouse kaymıyordu. 3. ye sıfır set yolladılar ama Mouse'dan soğuyup takmamıştım. Şimdi Switch alıp değişince yeni skatezleri mecburen de olsa söküp yenileri takarım.

Para sıkıntı değil hangisi iyi sence?

İlla Kailh diyorsan başka yerde buldum.

TTC Gold switchler de cok iyi. Hatta bence GM 8.0 ve Huana pink dot blue shell switchlerden daha iyi basma hissi ve ses olarak.

TTC Gold switchler de cok iyi. Hatta bence GM 8.0 ve Huana pink dot blue shell switchlerden daha iyi basma hissi ve ses olarak.
Hocam dayanıklılık olarak 30 milyon demiş. Biliyorum belki 1 milyon bile basmıyoruz ve daha önce bozuluyor. Sence onu mu tercih etmeliyim?

Blue ve kailh için 80 milyon demiş. Ama kim ispatlamış acaba

Farklı versiyonları var TTC Gold'ların. Benim kullandıklarım 60m olan versiyonu pulsefire haste ile gelenler.

En baştaki mesajda da belirttiğim gibi, Kailh GM8.0 veya Huano Blue Shell Pink Dot ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz iki ürün de kaliteli ürünlerdir.

Vallahi genelde yardımcı oluyorlar ama yurt dışından geliyor gelmesi hem 1 ay hem de ürün sanki 10dolar gibi vergi çıkıyor. Buradan alsam 2 güne gelir hem de ayni para. Değişmesi dert değil teknisyenim zaten. Fareyi açtıktan sonra aynı şey. Ama yine de bir Logitech TR garantisini ariyim.

Valla mükemmel bir şekilde uyguladım ama mouse 100 parçaymis resmen. Lego gibi topliycam şans dileyin

Dosya Ekleri

• 16868474740832723245417706275443.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…