G915 TKL alınır mı?

RenixQa

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar iyi sosyaller bu arala gözümü G915 TKL kaptırdım Low profile clicky klavyelere bayılıyorum cursor vs kullanıyorum genel olarak yazıım için alacağım sizce nasıl?

Güzel klavye ama şu anki parasını hak ettiğini düşünmüyorum.

G515 modeline hiç baktınız mı hocam?

evet görmüştüm güzeldi fakat multimedya yoktu diye hatırlıyorum hocam ondan çok durmamıştım onda

Aradaki fiyat farkı için bence göz ardı edilebilir hocam. Ben şuan kullandığım klavyeyi almadan önce bayağı incelemiştim ve hoşuma gitmişti. Taktir sizin tabii.

Aradaki fiyat farkı için bence göz ardı edilebilir hocam. Ben şu an kullandığım klavyeyi almadan önce bayağı incelemiştim ve hoşuma gitmişti. Taktir sizin tabii.

900 lira aşırı büyük bir fark değil multimedya tuşları beni çok rahatlatıyor açıkçası bence değer

900 lira aşırı büyük bir fark değil multimedya tuşları beni çok rahatlatıyor açıkçası bence değer

Ben N11 sitesini alışveriş için tercih etmediğimden kendime göre yorumda bulunmuşum hocam haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…