G915 ve Pro X Superlight nasıldır?

Anjq

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Halihazırda SteelSeries oyuncu ekipmanları kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum. Klavye olarak Apex 7, mouse ise Rival 600. değişiklik yapmak istememin sebebi ise Apex 7 klavyeden memnun değilim bazı oyunlar da SteelSeries destek ekibinin de çözemediği input lag oluşuyor. Mouse konusunda memnunum fakat biraz yıprandı ve eskidi. Aşağıda ki donanımları düşünüyorum önerir misiniz? Veya farklı bir öneriniz olur mu?

Logitech G915 lightspeed kablosuz RGB mekanik oyun klavyesi.
Logitech Pro X superlight.

Kulaklık olarak da SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum memnunum, bu ekipmanı değiştirmeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superlight zamanla çift tıklayabilir. G915'in de tuşları zamanla aşınıp silinebilir. Çoğu kullanıcının yaşadığı kronik sorunlar bunlar. Bunlar için ise klavye'deki tuş takımı değiştirebilir, mouse'ta da switch değiştirebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama kafam rahat olsun diyorsanız ve alabiliyorsanız Razer Huntsman TE almanızı tavsiye ederim. Mouse olarak da Razer Viper V2 Pro düşünülebilir.

@Zymnax @Shuichi Tatsuo

YOrumlarınız için teşekkür ederim, Razer marka ürünleri kardeşim kullanıyorum oldukça memnun Razer'a daha sıcak bakabilirim.

Razer Huntsman TE kolay bulunabilir bir ürün değil sanırım çok yerde satışı yok.

Amazon üzerinden Amazon Germany tarafından satılıyor. 1 yıl uluslararası garantisi de var. Amazon yarıyolda bırakmaz bir sıkıntı yaşarsanız. 2560₺ civarına geliyor.

Razer Huntsman V2 TKL hakkında düşünceniz nedir?

Ben bu bütçeleri hiçbir şekilde Razer ürünlerine harcamam.

Hatta o klavye için olan 3K bütçeyi Çin'den Custom klavye yapmak için kullanırım.

Ama sizde tam olarak böyle bir imkan olmadığından keychron önerdim.

Böyle bir ürün alırdım 355₺ vergi ve hızlı kargosu dahil olacak bir şekilde.

Ancak şimdi Ajazz ne kadar kaliteli olsa da bu ürünlerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır bu yüzden de size keychron önerdim.

Razer Huntsman V2 TKL hakkında düşünceniz nedir?
Bütçeniz yeterliyse çok daha mantıklı bir seçim olur. 4kHz polling rate’i var, optik switchleri var ve daha yeni sayılabilecek bir tarihte çıktı.

Bu arada Katana Superlight’a ben de sahibim ve fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Bence Logitech G Pro X Superlight şekil ve gecikme anlamında daha iyi bir fare. Viper V2 Pro’nun bu anlamda ikisinden de başarılı olacağını düşünüyorum.

Alternatif ürün sunayım.

Ben olsam parayı basar biraz da bekler Endgame alırdım tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı