G923 vs Thrustmaster T300 RS GT

marcee

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Selamlar hocalarım, Arkadaşım yurtdışında yaşıyor hediyeleşmek istedik yılbaşında buraya gelecek. Bana G923 almış. 220 Euroya indirimle sanırım. Türkiye'de daha pahalı çünkü fakat ben Asetto Corsa Comp. F1 ETS AC Evo vesaire oynuyorum. Koldan oynuyordum. Şimdi araştırdım T300 RS GT alın G923 bir işe yaramaz, Aşırı sesli tüm ev rahatsız oluyor, masayı sallıyor gece oynanmaz ve frene basıyorsun geri gidiyorsun falan diyen yorum çok gördüm. Deneyimleme fırsatım olmadı. Aralarında 100-110 Euro gibi bir fark var sizce G923 o kadar kötü mü?

Selamlar hocalarım, arkadaşım yurt dışında yaşıyor hediyeleşmek istedik yılbaşında buraya gelecek. Bana G923 almış. 220 euroya indirimle sanırım. Türkiye'de daha pahalı çünkü fakat ben Assetto Corsa comp. F1 ETS AC EVO vesaire oynuyorum. Koldan oynuyordum. Şimdi araştırdım T300 RS GT alın G923 bir işe yaramaz, aşırı sesli tüm ev rahatsız oluyor, masayı sallıyor gece oynanmaz ve frene basıyorsun geri gidiyorsun falan diyen yorum çok gördüm. Deneyimleme fırsatım olmadı. Aralarında 100-110 euro gibi bir fark var sizce G923 o kadar kötü mü?

Bütçe düşükse G29 da alınır ama G29 deneyimleyip T300 RS GT sahibi biri olarak arada dağlar kadar fark var. Mümkümse T300 RS GT alın. Fark az diyenlere aldırış etmeyin. G29 ile çakıl taşlı yolda giderken sanki birisi elimi tutup dümdüz sallıyormuş gibi hissederken T300 RS GT'de her titreşimin (çakıl taşı, su, bozulmuş asfalt) titreşim hizleri bile farklı ve çok daha sessiz. G29'un dişli sesi beyne çekiç vurmak gibiyken T300 RS GT kayış sesi terapi gibi. Bazen gaza az basarak Forza'da geri geri gidip direksiyonun sürekli kendi kendine tam sağ tam sol yapmasını sağlayıp 1 saate kadar kayış sesini terapi niyetine dinliyorum o kadar güzel olduğunu düşünüyorum. Hissiyat kalite vs. dağlar var. Alabiliyorsanız kesinlikle T300 RS GT. Hatta T598 de bakabilirsiniz bütçe yetiyorsa.

Bu arada bahsettiğiniz model G29 değil G923 ama yine de asla T300 RS GT seviyesinde olmaz kalitesi hissiyatı. G29 oyuncak gibi hissettiriyor tutunca. T300 RS GT ise gerçek araba direksiyonu gibi. Sadece görünüşte çoğu kişi G29'u daha çok seviyor bir de ek olarak G29'da 2 tane falan daha fazla tuş var. T300 RS GT çok daha fazla zevk verecektir eğer gerçek araba hissiyatı istiyorsanız. T598 Direct Drive sistem olduğundan o T300 RS GT'den bile çok daha iyidir muhtemelen. Ben deneyimleme fırsatına sahip olmadım. Bu arada frene basınca geri gitme olayının direksiyonla alakası yok oyun ayarıyla alakası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı