G923 vs Thrustmaster T300 RS GT

Hocam yukarıda yazdığımı dikkatli okursanız zaten deneyimlemediğimi fakat çok daha iyi olduğunu ve bütçenin çıkması durumunda T598 almasını önerdim zaten.
Konsolda kullanmayacaksa T598 fiyatını hak eden bir ürün değil. 40k'lık plastik.
Thrustmaster'ın şuan önerilecek bir ürünü yok hocam.

Konsolda kullanmayacaksa T598 fiyatını hak eden bir ürün değil. 40K'lık plastik.
Thrustmaster'ın şu an önerilecek bir ürünü yok hocam.

40k biraz fazla evet ilk çıktığında vatan 31K'den satmıştı o zamanlar iyiydi. Siz ne öneriyorsunuz 40k bütçeye? Ben thrustmaster'ı seviyorum

40k biraz fazla evet ilk çıktığında vatan 31K'den satmıştı o zamanlar iyiydi. Siz ne öneriyorsunuz 40k bütçeye? Ben thrustmaster'ı seviyorum
40K'ya shifter dahil Moza R5 ve PXN VD6 varken T598'in esamesi okunmaz. Direct Drive bile değil bi taraflarından uydurdukları bir sistemi var. 40K'lık setin direksiyon birleşim yeri dahil her yeri plastik. Konsolcuların fazla seçeneği yok diye alırlar başka bir albenisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…