Benim elimde Logitech G923 var dediğiniz gibi bende simülasyon oyunlarını aşığım ve sırf bunun için aldım. Ölü bölge mevzusu çok büyütülüyor bu direksiyonda ama inanın öyle bir durum yok bizzat kendim denedim milimlik bir şey var ancak bunun oyunda hiçbir etkisi yok. Ayrıca FFB ayarını yazılım üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Ve trueforce teknolojisi müthiş bir şey. Ben daha önce Logitech G29 kullanmıştım onunla G923 arasındaki tek fark trueforce ve işi çok değiştirdiğini söyleyebilirim. Özellikle Assetto Corsa competizone da denemeniz lazım. Vitesin ayrı satılıyor olmasını geçtim vites o kadar da güzel değil. Çok basit malzemelerden yapılmış ama idare eder. Ben vitesi alırken yurt dışından ETS 2 için man tır'ı için vites topuzu satın aldım (ZF-16 şanzıman için) onunla kullanıyorum bayağı keyifli oluyor. Pedal konusuna gelecek olursak pedallar gayet güzel ve ağır parkede biraz kayma sorunu var altına halı veya duvara denk getirmenizde fayda var. Ama halıya koyarsak kaymaz mı? Derseniz pedalların altına özel dikenli bir yer yapmışlar onun mandalını çektiğinizde aşağıya iniyor halıya koyduğunuzda pedal halıya yapışıyor kayma olmuyor bu sayede. Pedal konusunda fren biraz sert geldi bana ama zamanla alışıyorsunuz ve kullandıkça biraz yumuşuyor (veya insan alışıyor
). Direksiyon dişli sistemi ile çalıştığından aracın kayması veya kaza yapması sonucu direksiyondan fazla ses geliyor ama bu önceki nesilde daha fazla idi şu an biraz daha az geliyor o sesler. T300RS hakkında pek bilgim yok o sebeple karşılaştırma yapamıyorum. Ama Logitech G923 hakkında bildiklerimi size iletmek istedim.