Trueforce dedikleri özellik farkı var G923'te. YouTube'da çok detaylı içini açtıkları video vardı biraz aratın bulup bakabilirsiniz. Ama temelde dediğim özellik farklı o da desteklenen oyunlarda çalışıyor. İkisinde de aynı sistem var sesleri aynı olur. Trueforce da force feedback'in daha doğru tepkiler verdiğini söyledikleri sistem.
Zamanında hem yabancı hem yerli kanallardan incelemelerine bakmıştım, trueforce dışında bir farkı yok, içini açtıklarında motoruna kadar aynıydı. Trueforce'un da öyle aşırı farklı hissettirmediğini söylüyordu kullananlar.
Trueforce dedikleri özellik farkı var G923'te. YouTube'da çok detaylı içini açtıkları video vardı biraz aratın bulup bakabilirsiniz. Ama temelde dediğim özellik farklı o da desteklenen oyunlarda çalışıyor. İkisinde de aynı sistem var sesleri aynı olur. Trueforce da Force Feedback'in daha doğru tepkiler verdiğini söyledikleri sistem.
G29'un ses sorunu var mı bilmiyorum ama G923'ün aşırı titreme ve ses sorunu var bence en kısık geri bildirim ayarlarında oynuyorum böylelikle trueforcun bir anlamı kalmıyor.
Hocam G923'um var satıp G29 almayı planlıyorum bence çok da fark yok trueforce için aradaki fiyat farkına değmez.
G29'un ses sorunu var mı bilmiyorum ama G923'ün aşırı titreme ve ses sorunu var bence en kısık geri bildirim ayarlarında oynuyorum böylelikle trueforcun bir anlamı kalmıyor.
Fazla Force feedback açarsan normal. G29'da aynı. Zaten trueforce dışında birebir aynı ürünler. Önceden DFGT, momo, Driving Force Pro gibi Logitech setler kullandım onlar da aynı böyleydi. Dişli sistemde normal fazla açma Feedback'i açarsam az açıyorum.