GöklereEriştiFeryadım Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2017 #11 Jira dedi: RGB ve ses teknolojisi dışında fark yok. Ama aradaki fark Arctis 5'e değer. Alternatif olarak Corsair VOID var fakat ben şahsen onun yerine Arctis 5 alırdım. Genişletmek için tıkla... Nazım Paşa dedi: O hataya düşmeyin. Arctis 3 ve 5 arasında çok ciddi ses farkı var. 5 alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Arctis 5 kovalıyor olacağım, kısmet bakalım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Arctis 3 Adeks'de 300 liraya satılıyor, yurt dışından ucuza geliyor Black Friday de pek bir tatsız geçiyor, sizce almalı mıyım?
Jira dedi: RGB ve ses teknolojisi dışında fark yok. Ama aradaki fark Arctis 5'e değer. Alternatif olarak Corsair VOID var fakat ben şahsen onun yerine Arctis 5 alırdım. Genişletmek için tıkla... Nazım Paşa dedi: O hataya düşmeyin. Arctis 3 ve 5 arasında çok ciddi ses farkı var. 5 alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Arctis 5 kovalıyor olacağım, kısmet bakalım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Arctis 3 Adeks'de 300 liraya satılıyor, yurt dışından ucuza geliyor Black Friday de pek bir tatsız geçiyor, sizce almalı mıyım?