GA-770T-D3L SSD önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
SSD önerisi istiyorum. Anakart Gigabyte GA-770T-D3L.
PC'de çok drop ve stutter yaşamaktan bıktım ve galiba sorun Harddisk miş. 5400 RPM ve Seagate 500 GB
Değiştirsem sizce hem bundan kurtulur muyum? Hem de önerinizi bekliyorum. Bir de ben değiştirirsem hangi sistemi kurayım WİN 10 da zorlanır mı? 8.1 olur mu? Fazla yatırım taraftarı değilim. Bir de almışken RAM 6 GB 2 GB'lik çıkarıp 8 GB yapayım mı? Bir de tek modül ya da çift modül kullandığını nasıl anlarım RAM'i? Bu arada RAM'ler farklı firma bundan da drop sıkıntısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce bu ikisi arasındaki fark nedir?

Sizce bunlardan hangisini almalıyım?
Bir de WD Green ve Blue arasındaki fark nedir?

İkisi arasında sadece teknik özellik olarak fark var, Blue olanı almanızı öneririm, Technopat kendi sistem toplama rehberlerin’de kullandığı SSD’lerden biri, güvenilirdir.
Hocam peki limdi fark ettim benim anakartta Sata 2_0 dan 2_5 kadar gidiyor bu bir sıkıntı yaşatır mı?

Hocam peki limdi fark ettim benim anakartta Sata 2_0 dan 2_5 kadar gidiyor bu bir sıkıntı yaşatır mı?
SSD’nin çalışmasına bir engel değil, ancak SATA 3 olmaması belirtilen okuma ve yazma oranlarının aşağısında çalışması anlamına gelir. Mesela 500MB yazma almanız gerekirken 220mb veya 250mb gibi değerlerde çalışır SSD.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı