GA-78LMT-S2 anakarta işlemci tavsiyesi

Ömer0103

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ilk öncelikle yeniyim hatam olursa kusura bakmayın.

Ben bundan 1-2 hafta öncesine kadar harici bir ekran kartı kullanmıyordum MSI R7 240 2 GB ekran kartını aldım.
İlk aldığımda işlemcim AMD Athlon II X2 250 Processor'dı CS:GO gibi oyunları 55-60 oynayabiliyordum daha iyi olması bakımından FX4100 Quad Core işlemci aldım ancak oyun performansında artış değil düşüş yaşadım. Gündelik internet ve masaüstü işlerimde gözle görülür bir performans düşüşü veya artışı yaşamadım.

Şu anda ekran kartı frekans değerleri GPU = 300 MHz Memory = 150 MHz gösteriyor çok düşük. (FX4100 işlemci var şu anda.)
Ancak Athlon varken nasıl değerdi hiç incelemedim.

Sizce FX ile devam etmeli miyim yoksa Athlon'a geçmeli miyim?
  • Anakart: Gigabyte GA-78LMT-S2
  • İşlemci: FX4100 Quad Core.
  • Ekran kartı: MSI AMD R7 240 2 GB.
  • RAM: Kingston 1333MHz 4 GB DDR3.

Hocam CS:GO oyunu tek çekirdek destekli bir oyun bildiğim kadarıyla, bu anakarta takabileceğin en iyi işlemci FX-8300'ün tek çekirdek performansı 2.-3. nesil Intel işlemcilerden bile daha zayıf hatta G3258 bile çok daha iyi performans verir CS:GO'da. Bence bu parçaları elinden çıkartıp en azından i3-4160 işlemcili bir sistem toplarsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…