alican_bey23 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #11 ORBİTRON dedi: Olabilir hocam yeni PSU yeterde artar diye düşünüyorum. Monitörünüz giriş portu ne hocam HDMI veya diğerleri? Genişletmek için tıkla... VGA uçlu ama monitörün yanında 4K UHD TV var ikisini bağlayıp kullanıyorum.
ORBİTRON dedi: Olabilir hocam yeni PSU yeterde artar diye düşünüyorum. Monitörünüz giriş portu ne hocam HDMI veya diğerleri? Genişletmek için tıkla... VGA uçlu ama monitörün yanında 4K UHD TV var ikisini bağlayıp kullanıyorum.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #12 alican_bey23 dedi: VGA uçlu ama monitörün yanında 4K UHD TV var ikisini bağlayıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani monitörü kullanmıyor musunuz anlamadım.
alican_bey23 dedi: VGA uçlu ama monitörün yanında 4K UHD TV var ikisini bağlayıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani monitörü kullanmıyor musunuz anlamadım.
alican_bey23 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #13 ORBİTRON dedi: Yani monitörü kullanmıyor musunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 ekranıda kullanıyorum ama Samsung monitör 19 inç, 27 inçlik güzel bir tane almayı planlıyorum.
ORBİTRON dedi: Yani monitörü kullanmıyor musunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 ekranıda kullanıyorum ama Samsung monitör 19 inç, 27 inçlik güzel bir tane almayı planlıyorum.