Hocam FX4300 falan bunların ısınma derdi yok bu 8350'ler falan cayır cayır ısınıyor ama bu 78LMT-S2 anakartın kendisinde dahili grafik birimi var 2007'ye kadar çıkmış tüm ekran kartlarından güçlü diye biliyorum.
Bende FX serisinin hepsinde var diye hatırlıyorum çünkü stock fanları çok dandikti.
Aslında bu sebepten ısınıyordu.
Ayrıca hatırlarsanız AM3 ve AM3+ ile birlikte APU işlemcilerin çalışması için a serisi işlemciler çıkmıştı ve bunların soket tipi FM soket idi bu tip anakartlarda dahili grafik birimi vardı diye hatırlıyorum.
Birlikte APU işlemcilerin çalışması için a serisi işlemciler çıkmıştı ve bunların soket tipi FM soket idi bu tip anakartlarda dahili grafik birimi vardı diye hatırlıyorum.
Aliexpress ile 240 liraya geliyor vergiler ile 1 ay sonra gelsin önemli değil sence fx4300 alınır mı ama şuan directx 10 olduğu için valorant açmıyor cs GO oynarım onda 60fps verir mi sence
AliExpress ile 240 liraya geliyor vergiler ile 1 ay sonra gelsin önemli değil sence FX4300 alınır mı? Ama şu an DirectX 10 olduğu için Valorant açmıyor CS:GO oynarım onda 60FPS verir mi sence.