GA-78LMT-S2 sisteme işlemci tavsiyesi

Bende FX serisinin hepsinde var diye hatırlıyorum çünkü stock fanları çok dandikti.
Aslında bu sebepten ısınıyordu.
Ayrıca hatırlarsanız AM3 ve AM3+ ile birlikte APU işlemcilerin çalışması için a serisi işlemciler çıkmıştı ve bunların soket tipi FM soket idi bu tip anakartlarda dahili grafik birimi vardı diye hatırlıyorum.

Birlikte APU işlemcilerin çalışması için a serisi işlemciler çıkmıştı ve bunların soket tipi FM soket idi bu tip anakartlarda dahili grafik birimi vardı diye hatırlıyorum.

Onların işlemci içinde olabilir ama bu senin anakartın direk içinde oluyor mesela 2.ellerine neden bu kadar para istiyorlar sebebide bu aslında.

Onların işlemci içinde olabilir ama bu senin anakartın direk içinde oluyor mesela 2.ellerine neden bu kadar para istiyorlar sebebide bu aslında.
Aliexpress ile 240 liraya geliyor vergiler ile 1 ay sonra gelsin önemli değil sence fx4300 alınır mı ama şuan directx 10 olduğu için valorant açmıyor cs GO oynarım onda 60fps verir mi sence

AliExpress ile 240 liraya geliyor vergiler ile 1 ay sonra gelsin önemli değil sence FX4300 alınır mı? Ama şu an DirectX 10 olduğu için Valorant açmıyor CS:GO oynarım onda 60FPS verir mi sence.

Vala hocam hiç CS denemedim o işlemciyle GTA 5'e kadar denedim ama onu denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…